Mamas and Papas tippek

Sulikezdés a Mamas & Papas-al!

Most, hogy felnőttünk, és már hat éves korig lehet vásárolni nálunk gyerekruhákat, az elsősök kezdhetik Mamas & Papas ruhákban az általános iskolát:)

Az előző héten Szépvölgyi út-i üzletünkben rendeztünk egy divatbemutatót a gyerekekkel és kismamákkal, ahol nagyon jó kis szetteket állítottunk össze a legújabb kollekcióinkból, most ezekből szemezgetünk.

Stílusos, mindennapi viseleteket kínál a Kids kollekciónk, azoknak a gyerekeknek, akik már igazi trendkövetőek, és szeretnek reggelente hosszú perceket azzal tölteni, hogy semmiképp se azt a ruhát vegyék fel, amit az anyukájuk már kikészített nekik:)

A csíkos kötött ruha nagyon kényelmes és egyszerű viselet, ami akár egy harisnyanadrággal, de egy vastagabb farmerrel is párosítható.

Ez a háromrészes szett egy igazi vidám őszi kombináció, ami egy sötétkék jeggingsből, egy pöttyös pamut hosszú ujjúból és egy kötött kardigánból áll.

Természetesen nem csak a lányok, a fiúk is szeretnek öltözködni. Nekik ajánljuk az alábbi vagány darabokat, mint a csíkos, galléros pamutpólót, a kapucnis kardigánt és a pufi mellényt, ami remek kiegészítője lehet a legtöbb összeállításnak.

 Térjünk egy kicsit vissza még a lányokhoz, hiszen az alábbi szetteket nem hagyhatjuk ki, ha az őszi iskolakezdésről van szó! Virágos blúz, szoknya, hozzá passzoló hajpánt, kényelmes pamutpóló és egy mindent vivő blézer….akár a nagylányok:)

Aktuális gyerekruha választékunk megtalálható üzleteinkben.

Ajánlott bejegyzések