Ismered a Done by Deer cimborákat?

Elphee Afrikában él, mindig vidám és imád vízben játszani, ormánya segítségével szökőkutat csinálni. Ha elfárad, szundít egy nagyot és újult erővel folytatja. Raffi zsiráf az afrikai szavannákon él és mindig készen áll egy kis mókára. Bújócska a kedvenc játéka és gyakran rácsodálkozik, miért őt találják meg először. Croco egy vagány, de melegszívű krokodil. Imád gördeszkázni és hip-hop zenére táncolni, igaz barát, aki segít a bajban. Ozzo az afrikai víziló igen óvatos természet, alaposan megvizsgálja a dolgokat és gyakran kér engedélyt. Kicsit ügyetlen és sűrűn kerül bajba, de szíve mindig a helyén van.

 

 

Babaholmik a Done by Deertől

A Done by Deer egy dán márka jellegzetes grafikával és kedves állatfigurákkal. Modern, a mai kornak megfelelő termékek babáknak és kisgyermekeknek tervezve, a külső megjelenés magában hordozza a skandináv formatervezés letisztultságát, egyediségét és esztétikumát. Az innovatív design biztonsággal és a színek, valamint a figurák gondos kombinálásával párosul. A Done by Deer termékek nem nélkülözik a humort, mind a szülőket, mind a csöppségeket mosolyra bírják. A termékeket Dániában tervezik, mindet alapos tesztelésnek vetnek alá, hogy megfeleljenek a szigorú európai szabályozásnak.

Babaszoba Done by Deer módra

A Done by Deerre akkor is számíthatsz, ha épp a babaszoba berendezésén töröd a fejed, sokáig használható, átalakítható bútorokkal és játékos babatextilekkel ? ágynemű, babafészek ? áll a rendelkezésedre. A kedves figurákban gyermeked nappal mindenre kapható játszótársra, és ha leszáll az est az álmát éberen őrző alvócimborára lelhet.

Étkészletek gyerekeknek

De ne feledkezzünk meg az evésről sem! Elphee elefánt társaságában csupa vidámság lesz az étkezés! A kedves figura szurkol gyermekednek, hogy mindent megegyen, és ha megitta a vizet a pohárból, jutalmul mosolyogva felpillant rá. Az étkészlet darabjai egyszerre praktikusak és szórakoztatók, hamar a legkisebbek kedvencei lesznek.

A melaminból készült termékeket csúszásmentes szilikonnal láttak el, így nem kell félni, hogy véletlenül kiborul a víz vagy elvándorol a tál evés közben. Az evőeszközöket úgy alkották meg, hogy az apró kezek is stabilan meg tudják markolni őket. A bájos állatfigurák mindent elkövetnek, hogy a válogatós kisgyermekeket is evésre sarkallják!

Ha úton vagytok, akkor sem kell lemondanotok a kedvenc nasikról. Töltsétek meg finomságokkal ezeket a menő uzsonnás dobozokat és vigyétek magatokkal a strandra, a játszótérre és a nagy utazásokra is!

Gyere és játsz a mókás Done by Deer cimborákkal! Kattints a képekre és töltsd le az ingyenes színezőket, készíts posztert a gyerekszobába vagy húsvéti dekorációt az otthonodba!*

 

 

*Minden letölthető anyagot a Done by Deer tervezett, csak személyes felhasználás engedélyezett. Kérjük, ne változtass az anyagon és ne tüntesd fel a sajátodként!

Fedezd fel Te is a Done by Deer örömteli világát! Kattints a gombra és válogass kedvedre!