A Cybex megálmodta, aztán valósággá változtatta azt a korszakalkotó és hiánypótló ötletét, hogy piacra dobjon egy olyan babakocsit, amit több mint 20 féleképpen lehet variálni. Izgalmasan hangzik igaz? Csakhogy ez több mint izgalmas, olyan kreatív ötletekkel teszik könnyebbé nem csak az egy gyerkőcös családok életét, de azokét is ahol a testvérek kis korkülönbséggel vagy esetleg iker babák érkeztek, amit előttük még senki sem tett meg.

Cybex Gazelle S babakocsi szóló módban

Kezdjük egy szóló koncerttel, azaz az egyszemélyes verzióval, amivel kíváncsi szemek kereszttüzében fogtok suhanni az utcákon, ahol valódi rocksztárnak érezhetitek magatokat. Kapunk a Cybextől egy teljesen átlagos vázat, már ami a méreteit illeti, ez ebben az esetben csak is bók lehet, ugyanis sportüléssel együtt összecsukva a legkisebb csomagtartókban is könnyedén elfér. Azonban a kicsire csukható vázhoz nem párosítottak apró kerekeket, hanem egy igazi vagány, vegyes terepre készített rúgós felfüggesztésű babakocsit kapunk.

Szóló módban elérhetővé vált a már jól megszokott Travel system verzió, azaz egy mózeskosár, egy sportülés valamint az elengedhetetlen autósülés. Ami viszont újdonság, az egy bevásárlótáska, amely szabadon kombinálható akár mózeskosárral, akár a sportüléssel, de még az autós hordozóval is. Természetesen a bevásárló táska mellett, a babakocsink rendelkezik egy hatalmas alsó kosárral is, így egy nagy bevásárlást is könnyedén el tud nyelni, ami általában nem mondható el a mai babakocsikról. De a Gazelle más, ő többet hoz az életedbe, mint elődei, már csak azért is, mert ha úgy tartja kedved, hogy nagymamás perceket iktatnál babád életébe, amíg te elszaladsz elintézni a bevásárlást, akkor könnyedén megteheted, ugyanis csak a bevásárlótáskát is ráteheted a babakocsi vázára, így cipekedni sem kell.

Testvér vagy iker babakocsi

A testvér vagy iker mód, nagyban nem fog eltérni egymástól, lényegében ugyanazokat az elemeket fogjuk cserélni a babakocsin, csak az nem mindegy milyen formában tesszük ezt meg.

Ha esetleg egy testvér babakocsit szeretnénk varázsolni az egyszemélyes kocsiból, akkor szükségünk lesz még egy sportülésre, így míg elsőszülöttünk már használhatja a sportverziót, addig a kis csöppség helyet foglalhat a mózeskosárban vagy az autósülésben, amelyet tehetünk a testvére alá, fölé vagy esetleg mögé is. De ami igazán kedvező konstrukció, az az, hogy míg a nagytesó bölcsiben vagy akár oviban van, addig mi szabadon mozoghatunk a szóló módba visszavarázsolt és bevásárlótáskával kiegészített babakocsinkkal, amely nem szélesebb vagy hosszabb egy átlagos kocsinál, majd délután egy mozdulattal újra testvér kocsivá alakíthatjuk.

Az iker verzió még egy sportüléssel fog kiegészülni, így tehát összesen lesz 2 darabunk, amelyet több mint 4 féleképpen módosíthatunk. Ami a leginkább szimpatikus lehet ebben a kocsiban, hogy bár testvér, illetve ikerkocsiként is tud funkcionálni, mégsem leszünk hosszabbak a hármas metrónál, ugyanis széltében és hosszában is egy teljesen átlagos kocsit kapunk, ami igencsak ritka a piacon.

A fentiek alapján bátran megállapíthatjuk, hogy ez a kocsi magasabb szintre hozza a gyerkőcökkel való utazást. A Cybex Gazelle S babkocsiról megtudhatsz mindent a honlapunkról vagy ugorj be valamelyik üzletünkbe és érdeklődj munkatársainknál!