Már hat születésnapon vagyunk túl, így bizton állíthatom, hogy minden szempontból a gyermekek első szülinapja a legemlékezetesebb. Az első szülinap megszervezése szinte minden anyukát lázba hoz, a lehető legtökéletesebb ünnepet szeretné megszervezni, minden apró részletnek klappolnia kell. Tökéletes torta, tökéletes menü, tökéletes dekoráció, tökéletes kiegészítők dukálnak, ami persze nem a babának, hanem a meghívott vendégeknek szólnak leginkább. Amit megtanultunk, hogy a legfontosabb a torta és egy olyan ajándék, ami igazából emlékezetes marad. Mivel egy 1 éves baba (ha nincs ételallergiája) már mindent ehet, bármilyen alaptortával megajándékozható, és ma már csodálatos tortákat lehet készíteni vagy készíttetni. Ilyenkor meg lehet kérni a nagyszülőket, keresztszülőket, hogy együtt készüljenek egy nagyobb, de maradandóbb ajándékkal, mint például egy csodásan kidolgozott hintaló vagy egy szép babaház, amely évekig a babaszoba éke lehet.

      Ajándék babáknak

      Vallom, hogy a gyerekek születésnapja egyben az édesanyák ünnepe is, hiszen nincs édesanya, akinek ne csillanna meg a könnycsepp a szeme sarkában, amikor gyermeke elfújja a tortán a gyertyát. A legszebb első emlékeket megörökítő képeket egy szép képkeretbe rendezve nemcsak a babának életre szóló ajándék, hanem szüleinek is, kiváló ajándék nagyszülőktől, rokonoktól, barátoktól. Különleges ajándék még az első emlékeket megőrző doboz, amelyben helyet kaphatnak a legkedvesebb játékok, képek és kézlenyomatot rögzítő gipszek. Apró, de annál kedvesebb ajándék a tejfogakat és az első tincseket tároló dobozka, amely évtizedekig megőrzi gyermekünk babakorát. Az első születésnap legemlékezetesebb pillanata, amikor a baba elfoglalhatja helyét az asztalfőn, és a szülei gyűrűjében elfújhatja a tortán a gyertyát. A legpraktikusabb etetőszékek egyike a székre rögzíthető Baby Snug, amely segítségével a kisgyerekek kényelmesen az asztalhoz tudnak ülni. A székhez csatolható tisztítható tálca, így az sem baj, ha a tortával maszatol a baba.

            Alkalmi babaruha

            Természetesen az első születésnaphoz csodás és emlékezetes ünnepi ruha illik. Tudjuk, hogy általában a gyerekeket praktikus és kényelmes ruhákban célszerű járatni, de ha eljön a nagy nap, akkor előkerülhetnek a legédesebb, legszebb kisruhák, csinos kis cipőkkel és kiegészítőkkel. Mivel a kisgyerekek ilyenkor már lépegetnek, tudnak állni, előkerülhetnek a csinos szoknyák vagy nadrágok, amelyekben már egyre könnyebben mozognak a babák

            Akár tematikus szülinapi dekort tervezünk, akár nem, egy biztos, a kisgyerekek a tortákat szeretik „kézzel-lábbal” felfedezni, befalni. Egy csinos kis étkészlet és hozzá egy előke jól jön, amely védi az ünnepi ruhát. Érdemes könnyen tisztítható, nem törhető tányért és poharat beszerezni a nagy napra.

                  Ajándékötletekért látogass el webshopunkba vagy keress fel bennünket személyesen! Várunk szeretettel!

                  Írta: Andi