Ki ne szeretné az esti fürdést? Estére apa is hazaér és ő is részese lehet az örömteli pillanatoknak! Vidám és  meghitt perceket élhet át együtt a baba és a szülők. Pancsolás a meleg vízben, buborék kergetés, móka a kedvenc fürdőjátékokkal tökéletes lezárása a napnak, amikor együtt van az egész család és semmi más nem számít! A Stokke FlexiBath babakád a gondos tervezésnek köszönhetően könnyen kezelhető, biztonságos, így nincs miért aggódni, csak élvezni a gondtalan fürdést!

Miért szeretjük a Stokke babakádat?

A díjnyertes babakád pehelykönnyű és hordozható, extra kicsire összecsukható, így kényelmesen tárolható otthon vagy az utazások során. Újszülött kortól 4 éves korig használható, az alja nem csúszik és fürdővíz megfelelő hőmérsékletének beállítását a hőérzékelős dugó segíti. Az ergonomikus újszülött támasz külön vásárolható meg, amely extra kényelemet és biztonságot nyújt.

Sárga színben is elérhető, ami az örömöt, a pozitív rezgéseket szimbolizálja és egyet jelent a nyárral. Tökéletes választás a nyári kiruccanásokhoz vagy a mindennapos esti pancsolásokhoz, a nyári hangulat megidézéséhez.

Újszülött támasz Stokke kádhoz

A Stokke fürdetést segítő támaszt kifejezetten újszülötteknek tervezték. Speciális formájának köszönhetően egyszerre biztonságos és kényelmes, tökéletesen megtámasztja a kisbabát. Használata egyszerű, stabilan rögzíthető a babakád széléhez. Vidám hangulatú fürdések elengedhetetlen kelléke!

Stokke Flexibath XL méretben is

A Stokke FlexiBath XL 25%-kal nagyobb, mint kistestvére, így nem kell lemondani a közös pancsolásról! A babakád nagyobb méreténél fogva tökéletesen alkalmas nagyobbacska gyerkőcök és testvérek önfeledt fürdetéséhez. Ugyanúgy összecsukható és könnyen tárolható, ha nincs rá szükség.

A termékekről részletes leírást találsz a webshopban vagy ugorj be hozzánk személyesen, ahol munkatársaink készséggel segítenek! Vidám pancsolást!