A hozzátáplálás mind a kisbabák, mind a szülők életében fontos mérföldkő: nemcsak azért izgalmakkal teli időszak, vajon mit szól a pici az új ízekhez, s hogyan boldogul az önálló falatozás tanulásával, hanem azért is, mert etetőszékében ülve bekapcsolódhat a közös családi étkezésekbe. Az ideális etetőszék kiválasztása viszont nem mindig egyszerű; nézzük, milyen típusok és márkák közül tudtok válogatni nálunk.

Hagyományos etetőszékek

Ha praktikus és egyben helytakarékos etetőszéket kerestek, 6 hónapos kortól bátran ajánljuk a Snax család termékeit, hiszen székeik mind magasságban, mind dönthetőségben variálhatók, és a tálca is háromféleképpen állítható. További előnyük a könnyű mozgathatóság, összecsukhatóság, illetve a huzat anyagának köszönhetően tisztításuk is csak egy mozdulat. A gyönyörű Penne etetőszék is hasonló tulajdonságokkal bír, extrái a dupla tálca és az ökobőr borítás, míg a HI LO BOP széke junior székké varázsolható. Kínálatunkban további multifunkciós etetőszékeket is találtok.

        Stokke etetőszék

        A svéd Stokke Tripp Trapp etetőszék egy ikonikus darab, több évtizedes múltra tekint vissza, s nem véletlenül sokak kedvence: ez a fából készült etetőszék amellett, hogy az állítható magasságú ülőrésznek és lábtartónak köszönhetően biztosítja az ergonómiailag helyes ülést, együtt nő a babával, gyermekkel, sőt, terhelhetősége 110 kg, vagyis felnőtt korban is bátran használható. Nem csak időtálló és praktikus darab, de a letisztult, skandináv dizájnnak köszönhetően az otthonok dísze is.

        Anyagát tekintve válaszható bükk- vagy tölgyfából, a színskála pedig összesen 13 variációt mutat. Az elegáns árnyalatú és mintájú Stokke kiegészítőkkel használhatóság szempontjából is igazán személyre szabható: a csecsemők számára egészítsétek ki a puha, kuckós újszülött szettel, 6 hónapos kortól a tökéletes hátsó- és oldalsó támaszt nyújtó Baby Set-tel, cuki szívecskés vagy galambszürke Baby párnával, illetve Classic párnával, melyek még kényelmesebb ülést biztosítanak a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A székhez színben illő tálca, biztonsági hám, és egy praktikus, a kicsi féltett kincseit is elnyelő tároló kosár is csatlakoztatható, mind szerszám nélkül, egyszerűen és biztonságosan. A Stokke nemcsak a tervezés, hanem az anyagválasztás során is kiemelt figyelmet fordít a könnyű kezelhetőségre, így bababarát anyagú termékeik, kiegészítőik tisztántartása is egyszerű, legtöbbjük mosó- illetve mosogatógépben mosható.

        Etetőszék – székre szerelhető

        Ezen típusok legnagyobb előnye a könnyű hordozhatóság, így ideális választás lehet utazásokhoz és a nagyszülőkhöz is. A Baby Bud termékei kimondottan praktikusak, hiszen az ülés belső része kivehető, így a nagyobb, akár 3 éves korú gyerkőcök is kényelmesen ülhetnek a családi asztalnál. A háromféle csodás, pasztellszínű változat között biztosan Ti is megtaláljátok a hozzátok illőt.

        A CAM etetőszékeit is szívből ajánljuk, univerzális rögzíthetőségük, könnyű összecsukhatóságuk és a hétféle pozícióban állítható magasságuk miatt kiváló választás lehet már egészen kicsi kortól.

            Kérdéseitekkel bátran forduljatok hozzánk, kínálatunkból válogassatok online, vagy gyertek el legközelebbi üzletünkbe, ahol etetőszékeinket természetesen ki is tudjátok próbálni!

            Írta: Zsófi