ÉLETED NAGY KALANDJÁRA KÉSZÜLSZ?

Amikor babát tervezel, rengeteg új dologra kell felkészülni, akár szülői feladatokról, akár a baba számára szükséges holmik beszerzéséről legyen szó, ez a sok feladat elsőre ijesztőnek is tűnhet.
A Szülők leszünk eseményünk felkészült szakértőink bevonásával segít eligazodni az egyes témákban.
Többek között azt is megtudhatod, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni a babakocsi kiválasztásánál, milyen a biztonságos és kényelmes autósülés, és hogy miből áll a babakelengye.
Interaktív, ám családias hangulatú eseményünk nem véletlenül lett a kismamáink kedvence. Minden kérdésed válaszra talál, hasznos tanácsokkal, tippekkel és praktikákkal a zsebedben távozhatsz. ?És máris indulhat a közös kaland!

Legjobb tanácsok egy helyen, felkészült szakértőinktől! Témáink: babakocsi kiválasztásának főbb szempontjai, kényelmes és biztonságos autósülés kiválasztása, babakelengye összeállítása és még sok más hasznos dolog. Segítünk, hogy felkészülten állj a szülőség kapujában!

Várunk szeretettel a következő eseményünkön, amelyet a biztonsági ajánlások figyelembevételével a Szépvölgyi úti üzletünkben tartunk meg.

Időpontok

Május 20. 17:00 – 19:00 óra

Témák

A tökéletes babakocsi kiválasztása

A biztonságos és kényelmes autósülés megtalálása

Várjuk jelentkezésed!

Üzletünkben nagy gondot fordítunk a gyakori fertőtlenítésre, ügyelünk a távolságtartásra és maszkot viselünk! Kérjük, Te is érkezz maszkban!

BABAKOCSI

AUTÓSÜLÉS

BABAKELENGYE

Várjuk jelentkezésed!