ÉLETED NAGY KALANDJÁRA KÉSZÜLSZ?

Amikor babát tervezel, rengeteg új dologra kell felkészülni, akár szülői feladatokról, akár a baba számára szükséges holmik beszerzéséről legyen szó, ez a sok feladat elsőre ijesztőnek is tűnhet.
A Szülők leszünk eseményünk felkészült szakértőink bevonásával segít eligazodni az egyes témákban.
Többek között azt is megtudhatod, hogy milyen szempontokat kell figyelembe venni a babakocsi kiválasztásánál, milyen a biztonságos és kényelmes autósülés, és hogy miből áll a babakelengye.
Interaktív, ám családias hangulatú eseményünk nem véletlenül lett a kismamáink kedvence. Minden kérdésed válaszra talál, hasznos tanácsokkal, tippekkel és praktikákkal a zsebedben távozhatsz. ?És máris indulhat a közös kaland!

Legjobb tanácsok egy helyen, felkészült szakértőinktől! Témáink: babakocsi kiválasztásának főbb szempontjai, kényelmes és biztonságos autósülés kiválasztása, babakelengye összeállítása és még sok más hasznos dolog. Segítünk, hogy felkészülten állj a szülőség kapujában!

Következő eseményeink:

Április 4. 11. óra

A tökéletes babakocsi kiválasztásának legfontosabb szempontjai

Az első autósülés kiválasztása a maximális biztonság és kényelem érdekében

Helyszíne: YouTube csatorna

Ha Te is szeretnél részt venni a holnapi 11 órakor tartandó Szülők leszünk “eseményen” küldd el regisztrációdat, névvel, e-mail címmel együtt a szepvolgyi@mamasandpapas.hu e-mail címre! 
Az esemény kezdete előtt e-mail-en fogod megkapni a csatlakozáshoz szükséges linket!

BABAKOCSI

AUTÓSÜLÉS

BABAKELENGYE

Várjuk jelentkezésed!