Ismered a Done by Deer cimborákat?

Elphee Afrikában él, mindig vidám és imád vízben játszani, ormánya segítségével szökőkutat csinálni. Ha elfárad, szundít egy nagyot és újult erővel folytatja. Raffi zsiráf az afrikai szavannákon él és mindig készen áll egy kis mókára. Bújócska a kedvenc játéka és gyakran rácsodálkozik, miért őt találják meg először. Croco egy vagány, de melegszívű krokodil. Imád gördeszkázni és hip-hop zenére táncolni, igaz barát, aki segít a bajban. Ozzo az afrikai víziló igen óvatos természet, alaposan megvizsgálja a dolgokat és gyakran kér engedélyt. Kicsit ügyetlen és sűrűn kerül bajba, de szíve mindig a helyén van.

Gyere és játsz a mókás Done by Deer cimborákkal! Kattints a képekre és töltsd le az ingyenes színezőket, készíts posztert a gyerekszobába vagy húsvéti dekorációt az otthonodba!*

A Done by Deer egy dán márka jellegzetes grafikával és kedves állatfigurákkal. Modern, a mai kornak megfelelő termékek babáknak és kisgyermekeknek tervezve, a külső megjelenés magában hordozza a skandináv formatervezés letisztultságát, egyediségét és esztétikumát. Az innovatív design biztonsággal és a színek, valamint a figurák gondos kombinálásával párosul. A Done by Deer termékek nem nélkülözik a humort, mind a szülőket, mind a csöppségeket mosolyra bírják. A termékeket Dániában tervezik, mindet alapos tesztelésnek vetnek alá, hogy megfeleljenek a szigorú európai szabályozásnak.

 

*Minden letölthető anyagot a Done by Deer tervezett, csak személyes felhasználás engedélyezett. Kérjük, ne változtass az anyagon és ne tüntesd fel a sajátodként!

Fedezd fel Te is a Done by Deer cimborák különleges világát, a termékeket keresd a webshopban!