Csúcsminőségű és gyönyörű textileket és kiegészítőket kerestek a babaszobába? Akkor nem is kell tovább keresgélnetek, hiszen a Jollein termékei épp ilyenek! Ismerjétek meg a Mamas & Papas kínálatát színesítő puha és meleg takaróikat, lágy esésű baldachinjaikat, babafészkeiket, bájos körforgóikat, zenélő játékaikat és kedves rágókáikat!

Baba kiegészítők pihenéshez és pancsoláshoz

A Jollein kiváló minőségű, bababarát textiltermékei nemcsak gyönyörűek, de velük a pihenés is édesebb! Az anyagválasztás során kiemelt figyelmet kapott a puhaság, mely minden kisbaba számára a kényelmet és a biztonságot jelenti. A hűvös tavaszi napokra jól jöhet még az autósülésbe is rögzíthető, átlapolós, polárszövet takaró, melyet aranyos nyuszifülek díszítenek, de a kötött-, a plüss-, vagy a biopamut pléd is szuper választás, legyen szó akár babakocsis sétáról, akár otthoni szundiról. Az emelt peremű kialakításnak köszönhetően extra biztonságos babafészkeket az újszülötteknek ajánljuk, nagyobb gyerkőcöknek pedig válasszatok levehető ujjú hálózsákot, vagy egy csodás ágyneműhuzatot! A kapucnis törölközők is garantáltan a kedvenceitek lesznek az esti fürdéseknél és nyáron a medence mellett is, hiszen teljesen frottír anyagból készülnek, így a kicsik pillanatok alatt megszáradnak. A textilek mindegyike egyébként többféle, szemet gyönyörködtető pasztell színben készül, így kislányoknak és kisfiúknak egyaránt válogathattok.

Babaszoba dekorálása

A bababirodalmat is még szebbé varázsolhatjátok a Jollein kiegészítőivel. Elegáns dísze lehet a szobának a prémium minőségű, óriás baldachin, mely felakasztható a mennyezetre, de baldachintartó állvány is vásárolható hozzá. A négyféle natúr szín között biztosan megtalálja mindenki a babaszoba enteriőrjéhez legjobban illőt. Stílusos összhatást kelt, ha árnyalataiban passzoló pelenkázómatrac kerül a komódra, legyen az halvány rózsaszín, karamell, szürke vagy mohazöld színű. Praktikus tulajdonsága, hogy a jersey pamut anyagú huzat könnyen eltávolítható és mosógépben egyszerűen tisztítható. Pelenka, játékok vagy más apró kincsek tároláshoz ajánljuk figyelmetekbe a plüss, akasztható rendszerezőt, a kellemes esti fényekhez pedig a cuki szivárvány- vagy felhő alakú LED lámpákat.

Babajátékok és rágókák fogzáshoz

A legkisebb kicsik kedvencei a puha játékok, így nekik tökéletes választás az őzikés, cumitartó rongyi, vagy a kötött anyagból készült, aranyos Joey nyuszi. A nyugodt alváshoz a Jollein sarkvidéki állatos, kellemes dallamot játszó körforgója nyújthat segítséget, de a felhúzható, éneklő holdacska is édes résztvevője lehet az altatási rutinnak. A fogzás okozta kellemetlenségek csillapítására jó megoldás egy rágóka, hiszen a rágás enyhíti az ínyre nehezedő nyomást. A Jollein rágókái fa- és természetes gumi (latex) változatban is megtalálhatók. Utóbbinál extra tipp: a még hűsítőbb érzésért a használat előtt hűtőszekrénybe tehető.

Fedezzétek fel ezeket a meseszép termékeket üzleteinkben személyesen, vagy nézzetek körül webshopunkban.

Írta: Zsófi