A megszokott hétköznapi rutinból kiszakadva igazi feltöltődést jelenthet egy kis utazás, legyen szó akár egy pár napos rokonlátogatásról, akár egy hosszabb, vízparti nyaralásról. A jó idő adott, így már csak az úticélt kell kiválasztani és indulhat is a nyári móka, természetesen a legkisebbekkel együtt! S hogy a gyerekek bőröndje is pikkpakk elkészüljön, olvassátok el bejegyzésünket, melyben a babás utazások kellékeit listáztuk.

Pakolás babának

A nagybőröndök mellett jó, ha a legfontosabb dolgok egy külön táskába kerülnek. A pelenkázó táskák közül az utazásokhoz a hátizsákként (is) hordhatókat ajánljuk, így marad két szabad kéz – mondjuk a többi csomaghoz. Kínálatunkban többféle méret, szín, márka és funkció közül válaszhattok: a Done by Deer termékei például 100% újrahasznosított anyagból készülnek, vízállók és plusz pelenkázó alátétet tartalmaznak. A játékoknak válasszátok a Play and Go zsákjait, melyek nemcsak a szállításban segítenek, de játszószőnyegként is kiválóan funkcionálnak!

Esernyő babakocsik

A bőr védelméről nem szabad megfeledkezni, s ez különösen igaz az érzékeny bababőrre: szerezzetek be fényvédő krémet, és ha autóval indultok útnak, összehajtható napellenző is hasznos kellék, hiszen pluszban védi a kicsit és hűvösen tartja a kocsit, akár a hátsó-, akár az oldalsó ablakra rögzítitek. A sétákhoz elsősorban a könnyű esernyőkocsikat ajánljuk, melyek közül a poggyászméretűre csukható repülős utazásokhoz is remek választás. Fontos nyári felszerelés még a fényvédős anyagból készült napernyő is, melyből kínálatunkban univerzálisak is megtalálhatók. Végül, hogy a nagyobb gyerek önállóan is kalandozhassanak, ha tehetitek, kedvenc két- vagy négykerekű járgányaikat se hagyjátok otthon!

Kapucnis törölközők

Cukibbnál cukibb, szellőző anyagú, lenge szabású nyári ruhácskáinkból és kiegészítőinkből az újszülött babáktól egészen a 4-6 éves korosztály számára válogathattok. A nyári vizes kalandokhoz ajánljuk figyelmetekbe csodaszép kislány fürdőruháinkat és kisfiús fürdőnadrágjainkat, melyekhez hozzáillő úszósapi is beszerezhető. A legvagányabb vízi csibéknek pedig szerezzetek be egy pihe-puha, kapucnis poncsót, vagy egy tengeri állatkást fürdőköpenyt is, s a strandtáskából a sokoldalú textilpelenkák nagy méretű változatai sem hiányozhatnak!

Játékok, enni- és innivaló

A kedvenc plüssöknek és kisautóknak természetesen a bőröndben a helyük, illetve fürdőjátékaink többségét is bátran használhatjátok medencében is, például a Mushie építőpoharait, melyek játékosan fejlesztik a kicsik készségeit. A pancsolásban megéhező babapociknak készüljetek gyümölccsel vagy más finomsággal, melyek állatkás uzsonnásdobozainkban könnyedén frissen tarthatók. S végül, ne feledkezzetek el a bőséges folyadékbevitelről is, melyhez válasszatok csöpögésmentes kulacsaink közül!

Válogassátok ki nálunk gyerkőcötök legtrendibb nyári kiegészítőit! Várunk benneteket szeretettel üzleteinkben, vagy böngésszétek át kínálatunkat online.

Írta: Zsófi