Jelenleg a Cybex márka az, amelyik a legtöbbféle babakocsit dobja piacra, mi sem bizonyítja ezt jobban annál, hogy csak esernyőkocsikból legalább 6-7 féle áll rendelkezésünkre.

Kezdjük az Eezy S családdal, amely négy tagból áll, ezen belül is induljunk a legkisebbel.

Cybex Eezy S2 babakocsi

Az Eezy S2 a legkisebb, legkönnyebb és legkompaktabb társai közül. Általános jellemzője az egész Eezy családnak, hogy egy kézzel is összecsukhatóak, egészen kicsire, míg súlyuk nem lépi túl egyik esetben sem a 8,5 kg-ot. Jelen esetben az Eezy S2 csupán 7,3 kg, amelyet könnyedén felkapva akár több emelet magasba is fel tudunk vinni, ha a helyzet megköveteli. Színválasztékban az egész család elég gazdag, hiszen minden típusát hatféle színben tudjuk megvásárolni, az egészen szolid bézstől vagy szürkétől a vagány pinkig vagy türkizkékig, de ne feledkezzünk meg örök klasszikus feketéről sem. Eezy S2 kocsink egészen kompakt kerekekkel lett ellátva, amely az igazán városi útviszonyokra készült, de persze kerekei méreteitől nem kell megijednünk, ugyanis elől hátul rugókkal látták el, így minden városi akadályt könnyedén legyőz.

Cybex Eezy S2+ babakocsi

Ha esetleg magával ragadott volna a kocsi dizájnja és tudása, de kerekei elbizonytalanítanának, nem kell félnünk, hiszen a Cybexnél mindenre gondoltak, így született meg az Eezy S+2, amely teljes egészében megegyezik kisebb rokonával, viszont sokkal nagyobb, már-már terepkerekekkel kiegészülve. Színválasztékában, ahogy írtuk, teljesen megegyezik az Eezy S2-vel, így ha már beleszerettünk egy árnyalatba, nem kell megválnunk a már megálmodott képtől.

      Cybex Eezy S2 Twist

      Ha esetleg szempont lenne, hogy gyerkőcünk felénk fordulva is tudjon utazni, akkor a tökéletes választás az Eezy S2 Twist, ahol formájában és összecsukhatóságában visszaköszön az eddig már jól megismert Eezy S család, azonban 360°-ban forgatható ülésekkel kiegészülve. Az Eezy S2 Twistnek szintén van egy nagyobb testvére, ahol az előzővel megegyezően itt is a kerékméretet növelték, így terepesítve a kocsit.

      Mind a négy verzió teljesen lefektethető vízszintes állapotba, így a nagy alvások nem maradhatnak el a jó levegőn, míg mi sétálunk egy nagyot, de ha esetleg gyerkőcünk ébren van és le szeretnénk kötni a figyelmét, akkor ezt játszva meg is tehetjük hiszen, mindegyik típust ellátták kapaszkodóval, amelyekre különböző fejlesztő játékokat tehetünk. Ha esetleg újszülött kortól szeretnénk használni a fent említett kocsik valamelyikét, akkor ezt könnyedén megtehetjük, ugyanis mózeskosarat és autósülést is csatlakoztathatunk a kocsihoz egy adapter segítségével.

      Cybex Melio

      Magunk mögött hagyva az Eezy S családot, egyből belebotlunk a nem mindennapi Melio babakocsiba. Nem mindennapi, hiszen míg egy travel system babakocsiról beszélünk, addig mindössze 5,9 kg köszönhetően a Carbon vázának, ami igazán különlegesnek számít a piacon. Hatalmas kupolájának hála, gyerkőcünk nyugodtan tud szundítani, míg elrejthetjük őt a nap legvakítóbb sugaraitól is. Ahogy már említettük mózeskosárral és autósüléssel is kiegészíthetjük, kapva így egy kocsit, amelyet újszülött kortól is használhatunk és garantáltan nem kell majd kisebbre vagy könnyebbre cserélni. De természetesen megvásárolható csak maga a babakocsi és használhatjuk egy második babakocsiként, egy nagyobb gyerkőccel. Jelenleg a Carbon vázas Melio csak fekete színben elérhető, de ahogy máshol itt sem kell csalódnunk, ha esetleg színesebb vizek felé eveznénk, ugyanis elérhető a Melioból a sima vázas verzió, ami ugyan kicsit nehezebb, de még így is bőven a könnyű kocsik közé sorolandó a maga 6,2 kg-jával. Ebben az esetben már választhatunk a már megszokott szürke, bézs, a kicsit élénkebb pink és türkiz közül, de elérhető egy igazán pezsdítő piros is.

        Cybex Melio babakocsi

        Reméljük, hogy sikerült segítséget nyújtani a tökéletes esernyő babakocsi kiválasztásában. Ha élőben is kipróbálnád valamelyik járgányt, illetve maradt még néhány kérdésed várunk szeretettel üzleteinkben!