Megérkezett hozzánk az oly régóta várt és mindenki számára ismerős YOYO2  babakocsi a Babyzentől, üdvözöljük együtt nagy szeretettel! Ezt a fantasztikus, icipicire összecsukható babakocsit akár 3 féleképpen tudjátok variálni, míg legalább 9 féle trendi szín közül tudtok választani.

Babyzen YOYO mózeskosár

Első és legújabb kiegészítője a merev mózeskosár, amit könnyedén fel lehet csatlakoztatni a vázra és ugyanilyen könnyen akár le is lehet venni róla, ha esetleg vendégségbe érkeznétek, de babátok még az igazak álmát aludná. Két hordozható pántja segítségével kényelmesen mozoghatunk a mózeskosárral: míg egyik kezünkben visszük a mózest, addig a másik kezünkkel feldobhatjuk a babakocsi összecsukott vázát a vállunkra és már nincs is előttünk akadály, amit ne tudnánk könnyűszerrel megoldani.

A YOYO2 tervezőcsapata ennél a terméknél is nagy figyelmet fordított arra, hogy míg a sportbabakocsi leginkább könnyű súlyáról és praktikus összecsukhatóságáról híres, legújabb családtagjuk se lógjon ki a sorból, ugyanis a mózeskosár alig 3 kg, valamint használat után akár félbe lehet cipzározni és egészen pici helyen tárolni. Végül, de nem utolsó sorban kapunk még egy rendkívül jól szellőző matracot, valamint egy kifejezetten nagy, vízlepergető  kupolát is, ami az esőn túl akár elrejtheti babánkat a nap kíváncsi sugaraitól is.

YOYO újszülött textilszett

Ha esetleg valakinek problémát okozna, hogy a merev mózeskosarat nem lehet összecsukni a vázzal együtt, akkor sincsen semmi gond, mert a YOYO2 erre is tud nekünk alternatívát nyújtani. Létrehoztak egy olyan puha falú mózest, amelyet akár a vázzal együtt is könnyedén összecsukhatunk. Ebben a kiegészítőben helyet kap egy lecipzározható felső rész, így könnyedén alkalmazkodik babakocsink a meleg vagy akár a nagyon hideg időhöz is. Teljesen vízszintes fekvést kínál ez az elem is, akárcsak a merev mózeskosár, azonban itt kiegészült egy 5 pontos övrésszel is a biztonság kedvéért. Ez az újszülött textilszett és a váz együtt csupán 6.6 kg, ami igen barátságos megoldás minden szülő számára.

Babyzen YOYO2 sportüléssel

Legutolsó variációs lehetőségként fut be a célba a YOYO2 sportülést kínáló verziója, ami a külvilág felé fordítva kínál gyermekünknek igazán izgalmas perspektívát. Azonban számunkra is tartogat pár izgalmas meglepetést, például a kupola hátsó részébe rejtett kis zárható zsebet, vagy éppen a kupola tetején elhelyezett átlátszó kukucskálót, amelyen keresztül bármikor megleshetjük gyermekünket. Ülés részét több pozícióba is állíthatjuk egy pánt segítségével. Kényelmesen elérhető a félig fekvő póz vagy akár a teljesen derékszögben ülő is. Természetesen a sportülést is összecsukhatjuk a vázzal együtt egy kényelmes mozdulattal és csupán 6.2 kg az összsúly, amit elérünk. Méretei még mindig megfelelnek a repülőn használatos poggyász méretnek, így utazó babakocsit keresve kár is lenne tovább kutatni.

YOYO2 – választható színek

Az egyik talán legizgalmasabb különlegessége a márkának túl a méretén és a súlyán kívül, az a rendkívül gazdag színvilág, amit kínál, valamint az igazán figyelemreméltó kiegészítők sora.

Először is ismerkedjünk meg kicsit a választható színekkel! Már említettük, hogy 9 féle szín közül és 2 féle vázszín közül választhatunk. Vázaknál a jól bevált klasszikus fekete mellett helyet kap egy igazán különlegességnek számító fehér szín a bevállalósabbak kedvéért. Textileknél szintén találkozunk a jól ismert és közkedvelt feketével és szürkével, de ezeken felül kapunk igazán lányos, illetve fiús színeket is. Lányos színek közé sorolandó az a pasztell rózsaszín, amely a ginger nevet kapta, valamint egy igazán tüzes piros is, míg a fiúk kedvükre válogathatnak 2 féle kék és egy erős zöld között is. Esetleg, akik jobban kedvelik az unisex színeket, azoknak a feketén és szürkén kívül még kínálnak 2 féle árnyalatot, egy sötétebb toffee, valamint egy világosabb taupe névre hallgató bézst is.

Kiegészítők YOYO babakocsihoz  

Végül de nem utolsó sorban elérkeztünk a kiegészítők hosszú sorához. Kezdjük a kicsit általánosabb viszont annál praktikusabb darabokkal, ide sorolva az esővédőket és rovarhálókat, amelyek mindkét mózeshez, illetve sportüléshez külön-külön elérhetőek. Tárolás tekintetében egy rendkívül különleges megoldással találkozhatunk a YOYO2 családnál, ugyanis egy kis kerékkel a babakocsihoz rögzíthető, hatalmas tárolórésszel ellátott zsák formájú táskát kapunk, ami természetesen színeiben tud igazodni a babakocsi színéhez, bár ez nem csak ennél a táskánál mondható el, hanem a napernyőnél, amit a vázra tudunk rögzíteni, de akár a téli lábzsáknál is, amely külön kis hordozó táskával érkezik.

Nem csak a jól ismert kiegészítőkkel találkozhatunk, mint a pohártartó vagy testvérfellépő, de egy kicsit extrábbnak számító külön felszerelhető lábtartó mellett olyan hordozó táskát készítettek a babakocsira számára, amely akár hátizsákként is viselhető, így az utazás során igazán hű és segítőkész társra találhatunk a YOYO2 személyében.

Autósülés YOYO babakocsihoz

Az egyetlen dolog, amiről nem ejtettünk még szót, az az autósülések csatlakoztathatósága. A YOYO2 család felkérte a BeSafe márkát, hogy a Stokke márkán túl számukra is tegyék elérhetővé az IziGo típusú autósülést, amelyet egy adapter segítségével könnyendén a vázra szerelhetünk, ami az autósüléshez tartozik, így külön már nem szükséges megvásárolni. Ha azonban mi már egy másik autósülésre vetettünk volna szemet, akkor sincs ok a pánikra, ugyanis a Mamas & Papas által nyújtott összes újszülött autósülést fel tudjuk szerelni a babakocsi vázára szintén egy adapter segítségével, azzal a kis különbséggel, hogy ebben az esetben vásárolnunk kell külön egy ilyen kiegészítőt.

    Reméljük, hogy ezután a részletes ismertető után, csak úgy mint mi Te is beleszerettél a YOYO2 babakocsiba! Ha bármilyen kérdés megválaszolatlan maradt volna, keress bennünket és segítünk akár személyesen vagy akár telefonon keresztül is.