A Cybex márka útjára indul

A Cybex márka nem tekint vissza túl hosszú múltra, ugyanis 2005-ben alapította a cseh származású Martin Pos, aki 10 éves korában szüleivel Ausztriába emigrált. Innen csábította a húszas évei elején Németországba egy állás, amely később megadta neki a kezdő lökést, hogy megszülessen a ma oly sikeres Cybex, amivel hatalmas ívet futott be az elmúlt 15 év alatt. Kezdő szülőként a saját bőrén is megtapasztalta, hogy az akkor piacon lévő autósülések zömében nehezen használhatók, nem túl praktikusak és nem is túl dizájnosak.

Azontúl, hogy könnyen kezelhető termékeket szeretett volna piacra dobni, nagyfokú figyelmet szentelt a termékek külső megjelenésének is, ugyanis tudja, hogy bár minden szülőnek gyermeke biztonsága az első, de végső soron mindenki olyan termékeket szeretne használni a mindennapokban, amelyek megfelelnek az ízlésüknek is. Hatalmas újdonságnak számít, hogy a Cybex mai világhírű divattervezőkkel és modellekkel karöltve készíti legújabb kollekcióit, nem kisebb neveket említve, mint Jeremy Scott vagy Karolina Kurkova. A kezdeti időszak után, elég gyors fejlődésnek indulva, a cég bővítette palettáját és babakocsik is felkerültek a kínálatukra. Ezek közül fogunk most párat bemutatni.

Cybex Priam babakocsi

A babakocsikat alapvetően két nagy csoportba sorolhatjuk, az első csoport a travel system, a másik pedig az úgynevezett utazó vagy második babakocsik csoportja. Most első körben a travel system kocsikat fogjuk kicsit közelebbről megnézni.

Jelenleg elmondható, hogy a Cybex márkától a Priam az a típus, amely a legnagyobb népszerűségnek örvend, így listánk első helyén is ő áll. Nem véletlen, hiszen azon túl, hogy rendkívül kecses formavilág jellemzi, még praktikus is. Travel system rendszere rugalmas és kényelmes utazást tesz lehetővé. A váz variálható, különböző tartozékok illeszthetők rá, ami megoldást nyújt a mozgalmas élet különböző kihívásaira. A babakocsi tartozéka a LITE sportrész és vásárolható hozzá LUX mózeskosár és díjnyertes Cybex autósülés is, mely egy kattintással ráhelyezhető. A babakocsi együtt nő a gyerkőcökkel, hiszen sportülésében gyermeked nézhet a szülő felé vagy a külvilág felé is.

Nagy kerekeinek köszönhetően vegyes terepen használható, így széles vásárlói igényeknek tud megfelelni. Első és hátsó kerekeinél is beépített rugók segítik a sima gurulást, akár városi sétát, akár erdei kiruccanást teszünk. Alsó, mágneses zárható kosara mindent elnyel, legyen az egy bevásárlás vagy egy homokozó készlet. Egyszerű kezelhetőségének hála az ülés egykézzel is könnyedén vízszintes pozícióba állítható, kényelmes kis fekhelyet kialakítva ezzel csöpp utasának. Egyetlen kézzel egyszerűen összecsukható anélkül, hogy az ülést le kellene venni a vázról. Diszkréten elhelyezhető egy étteremben, tömegközlekedési eszközökön vagy otthon.

    Forradalmi újítás, a Cybex elektromos babakocsija!

    Az e-PRIAM a Cybex első elektromos babakocsija! Egy forradalmian új, intelligens technológia találkozik a luxus dizájnnal. A rendkívül innovatív e-PRIAM babakocsi lehetővé teszi, hogy könnyedén közlekedhess le- és fel a domboldalakon, és egyszerűen megbirkózik a nehezebb kavicsos, homokos terepekkel és macskaköves utakkal. A tolókarba épített szenzorok figyelik a toló- és húzóerőt és a rendszer rásegít, amikor szükséges, így a domboldalon felfelé tolva is olyan érzés, mintha sík terepen sétálnál a babakocsival. A babakocsi lejtőn lefelé haladva sem hagy cserben, a szenzorok érzékelik a húzóerőt és ennek megfelelően lassítják a leereszkedést.

    Stílusos babakocsi egyedi designnal

    Mint már említettük a dizájn nem utolsó szempont a Cybexnél és ennek a Priam tökéletesen megfelel. Négy féle színű vázat választhatunk, mint például a ma nagyon népszerű rosegoldot vagy éppen a fényes chrome felületűt, de nem mehetünk el említés nélkül az igazi klasszikus, a teljesen matt fekete váz mellett sem. A váz színeit szabadon kombinálhatjuk a mózeskosár, valamint a sportülés textiljeivel, ezek között többféle fekete, szürke és kék szín szerepel, de nem hiányzik a palettáról a sárga és a khaki zöld sem. Ha esetleg valaki még többre vágyna, akkor ezt abszolút megtalálhatja a Cybex Fashion kollekciójában, amelyben több különleges dizájn is helyett kapott.

    Cybex Mios, a Priam kistestvére

    Második bemutatásra váró babakocsink a Cybex Mios lesz, amely ha úgy vesszük a Priam kistestvére. A Mios is travel system rendszerű, azaz mózeskosár, autósülés és sportrész is csatlakoztatható a vázra. Ugyanazokat a textilszíneket, valamint különleges kollekciókat a Mios esetében is meg tudjuk vásárolni, ezenkívül formavilágában is nagyon hasonlít a Priamhoz, csak mindenben egy kicsit kisebb.

    Kerekei méreteiben csökkentek, így ezt a kocsit kifejezetten városi használatra ajánljuk, de érdemes megemlíteni, hogy az első és hátsó kerekek itt is rugós felfüggesztést kaptak, így senki se riadjon vissza egy-két parkban eltöltött órától. A városi lét sajátossága, hogy általában kisebb helyeken kell manővereznünk, illetve tárolnunk is babakocsinkat, amely a Mios esetében nem okoz semmiféle problémát, ugyanis egy rendkívül keskeny, könnyen manőverezhető és igen apróra csukható babakocsiról beszélünk, nem beszélve a súlyáról, amely segítségünkre lehet akkor is, ha esetleg több emelet magasságba kell felvinnünk.

      Ha igazán innovatív és mindennapi kényelmet biztosító, dizájnos babakocsit képzelsz el csemetédnek, akkor a Cybex imént bemutatott típusait neked találták ki. Ha bővebb tájékoztatást szeretnél a babakocsikról, keresd fel honlapunkat vagy gyere el személyesen üzleteink valamelyikébe, ahol szakértő munkatársaink készséggel állnak rendelkezésedre!