Ahogy megígértük folytatjuk a Cybex babakocsik bemutatását. Ez alkalommal szintén egy travel sytem babakocsi családot fogunk kicsit közelebbről szemügyre venni. Nevén nevezve a Balios és a teljesen új Talos kocsikat ismerhetjük meg egy kicsit mélyebben.

Cybex Balios babakocsi

Előzékenyen utat engedve az idősebb generációnak, a Balios-szal fogjuk kezdeni, amelynek jelenleg futó verziója a Balios S Lux valamint a Balios 2in1. Ennek a típusú babakocsinak, már volt egy elődje, így hosszabb múltra tekint vissza, ami csak is megnyugtató lehet. Az ok, ami miatt még mindig piacon van egy adott kocsi, az csak is az elégedettség lehet, ami a Balios esetében ezzel az új verzióval, ha lehet csak tovább nőtt.

Rendkívül nagy népszerűségnek örvend, ugyanis összecsukhatóságában csak még egyszerűbb és könnyebben kezelhetőbb lett, valamint itt is, ahogy a Priam és a Mios esetében tágabb teret kaptunk a Cybextől, már ami a babakocsi színek variációját illeti.

Kétféle váz színből választhatunk, természetesen itt is szerepet kapott a klasszikus matt fekete, valamint újdonságként érkezett a matt szürke váz, amely barna bőrhatású toló karral egészült ki, megteremtve az eleganciát a Balios számára is. A textilszíneket itt is szabadon variálhatjuk a kétféle váz színnel, a már jól bevált fekete, szürke, kék vonal mellett helyett kapott az igazán lányos pink, a kellemesen letisztult beige és a kalandozni vágyóknak való khaki zöld is.

A Balios egy igazi vegyes terepre való kocsi, első és hátsó kerekeinél is rúgós felfüggesztést kapott, valamint terepre való kerékméretekkel látták el. Azonban fontos megemlíteni, hogy abszolút nem párosul a terep kerekek mellé a terep kocsik súlya, legalább 4-5 kg-val könnyebb társainál.

A Cybex azzal is tovább növelte a lehetőségeinket, már ami a választást illeti, hogy kétféle verzióban dobta piacra a Balios-t, a már fent említett Balios s Lux, valamint a Balios 2in1 személyében.

Balios S Lux és Balios 2in1

Fontos megemlíteni, hogy míg a Balios S Luxnak, fektethető sportülése van addig a 2in1-nek kagyló formájú, amelyet pozíciójában tudunk dönteni. Ez eredményez még egy nagy különbséget, míg a Lux verziót sportüléssel együtt tudjuk összecsukni, addig a 2in1-nél az ülést mindig el kell távolítanunk a vázról összecsukás előtt. Azonban kárpótlásul a 2in1 jóval kedvezőbb áron érhető el Lux társánál.

Bármelyiket is választanánk, kétség sem fér hozzá, hogy maximálisan hű társunk lesz az utazások és új kalandok felfedezése közben.

Cybex Talos babakocsi bemutatása

Egy kis figyelmet szentelve a Cybex egyik legújabb családtagjának, lássuk a Talos S Lux, valamint Talos 2in1 babakocsikat.

A különbség itt is hasonló lesz a két kocsi között, ahogy az a Balios S Lux és a Balios 2in1 esetében volt, valamint a váz és a textilek színválasztéka is megegyezik a két családnál. Jelen esetben nevezhetjük a Talos-t a Balios nagytestvérének, ugyanis nemcsak színválasztékában, hanem stílusában is a már jól ismert Balios-t idézi. A leginkább szembetűnő különbség az az, hogy a Talos egy igazán klasszikus értelemben vett terep babakocsi, hatalmas minden akadályon átszökkenő kerekeivel. Ami a legkülönlegesebb talán ebben a babakocsiban az az, hogy bár a kerekei nem felfújhatóak, tehát, nem kell attól tartanunk, hogy egy-egy nagyobb erdei séta közben defektet kaphatnak a kerekek, de rendkívül puha gumiból készültek, így igazán kényelmes rugózást biztosít gyermekünknek a legnehezebb terepen is. Ettől függetlenül, természetesen elől, hátul rúgós felfüggesztés található.

Fontos megemlíteni mind a Balios 2in1, mind a Talos 2in1 esetében, hogy nem kell, vásárolunk külön egy mózeskosarat az első fél évre, ugyanis jelen esetekben, a sportülés alakítható át mózessé és fordítva. Pozitívumnak tekinthető, hogy így nem kell azon aggódni, hogy hol fog elférni a mózeskosár a fél év leteltével, mikor már nincs szükségünk rá, ugyanis összehajtogatva a textil akár a szekrényben is elrejthető a kíváncsi szemek elől.

Reméljük, hogy sikerült bemutatni a fenti Cybex babakocsik közti különbségeket, ha mégis felmerülne bármilyen kérdés, akkor üzleteinkben bővebb tájékoztatást kérhetsz. Ha a kínálatunkban lévő egyéb babakocsikat is szeretnéd megismerni, ajánljuk figyelmedbe Szülők leszünk eseményünk és a Segítünk bevásárolni! szolgáltatásunkat!