Hamarosan elérkezik az egyik legkedvesebb ünnep, az anyák napja. Ilyenkor a gyermekek általában dalokban, mondókákban és apró meglepetésekben fejezik ki feltétel nélküli szeretetüket. Íme néhány ötlet, ha esetleg még keresed a tökéletes ajándékot. Legyen szó akár anyukáról, nagymamáról, keresztmamiról vagy még éppen anyai örömök előtt álló kismamáról.

Anyák napi meglepetés

Május első vasárnapja egy különleges nap, amely a szeretetről, az együttlétről és gondoskodásról, szól. Mi is fejezhetné ki jobban ezeket az érzéseket, mint egy olyan személyesebb jellegű ajándék, amibe némiképp belecsempészheted a saját kezed munkáját vagy a kreativitásodat is. Igazán különlegessé teszi a meglepetést, ha az előkészületekbe bevonod a legkisebb családtagot is, és készítetek együtt egy lenyomatot a kis kezecskékről. De készíthető lenyomat akár a kis talpacskáról is. Sőt az ajándék varázsa még tovább fokozható, ha a lenyomatot képekkel is kombinálod.

Ajándék nagymamáknak, keresztmamiknak

Garantáltan egy nagymama vagy keresztmami szeme sem marad szárazon, egy kedves pillanatot megörökítő kép láttán. Ha pedig az ajándék esetleg egyszerre még több emléket vagy közös élményt is képes felidézni az ajándékozottban, akkor a siker elmaradhatatlan lesz.

      Meglepetés kismamáknak

      A várandóság 9 hónapja alatti önfeledt boldogságot bizony sokszor beárnyékolják a pocak növekedésével együtt járó kellemetlenségek. Így ebben az időszakban a kismamáknak még nagyobb örömet okozhat amikor egy kicsit a nőiességére tud koncentrálni. Ehhez néha egyáltalán nem is kell sokat tenni, elég egy egyszerű smink, egy új illat, esetleg csak egy csinosabb ruha, vagy egy stílusos táska, amitől még a szülés után sem kell búcsút venni, hiszen kisbabával közösen is tudják majd használni.

          Még több ajándékötletért, látogass el webshopunkba!

          Írta: Ildi