Foglalj időpontot egy személyes tanácsadásra

SEGÍTÜNK, HOGY FELKÉSZÜLT LEGYÉL

 

 

MIRŐL SZÓL A SZEMÉLYES TANÁCSADÁS?

 

Az ingyenes személyes tanácsadás szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy egy kicsit jobban megismerjük egymást. A beszélgetés során elmesélheted, hogy milyen környéken laktok – sík a terep vagy emelkedővel, esetleg lépcsővel tarkított -, autóval vagy inkább tömegközlekedéssel fogtok mozogni a babával, külön szobát terveztek neki, vagy az elején még veletek alszik, bármit, amit szívesen megosztasz velünk. Ezek alapján veled együtt közösen határozzuk meg, hogy mely termékek a legmegfelelőbbek számodra és babádnak. Ezt a beszélgetést te irányítod, a kulcs a te kezedben van!

A személyes tanácsadást nem csak várandósan veheted igénybe, a gyermekgonodzás minden szakaszában segítünk, sőt akkor is, ha még nincs gyermeked és egy barátodat szeretnéd meglepni egy kedves ajándékkal!

 

 

 

A szolgáltatás a Szépvölgyi úti üzletünkben érhető el.

A tanácsadás 1-1,5 órát vesz igénybe!

KÖSZÖNTŐ AJÁNDÉK

Ennek a fontos eseménynek veled együtt szeretnénk örülni, ezért a tanácsadás során meglepünk egy prémium ajándékkal.

SZEMÉLYRE SZABOTT TANÁCSADÁS STRESSZMENTESEN

Az interaktív és oldott hangulatú személyes tanácsadás segít feltárni, hogy mi az, amire valóban szükséged van és mi az, amire egyáltalán nincs.

LAZÍTS A PRIVÁT TANÁCSADÓ SARKUNKBAN

Gondoskodunk róla, hogy a tanácsadás laza, oldott hangulatban teljen, frissítővel kínálunk, és annyi időt hagyunk a kérdések tisztázására, amennyire csak szükséged van, itt minden úgy történik, ahogy te szeretnéd.

Kezdetek

personal-shop-icons_0002_Personal-Shoping

Ha babát vársz, akkor a Kezdetek tanácsadás ideális számodra, hogy segítségünkkel összeállítsd a tökéletes bevásárlólistát.

Egyszer nagy leszek

personal-shop-icons_0001_M&P_AW17_OCC_P2_S8_0777_2

Ha a babád már veled van az Egyszer nagy leszek program segít megtalálni azokat a termékeket, amelyekre szükségetek van.

Tökéletes ajándék

personal-shop-icons_0000_Abigail_Brown_Toys_LS_2

Ha nem vársz babát és még nincs gyermeked, akkor is tudunk segíteni, hogy megleld a tökéletes ajándékot a környezetedben születendő babának és mamának.

https://mamasandpapas.hu/
július 2019
hétkedszecsüpénszovas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234