Foglalj egy ingyenes négyszemközti konzultációt egyik tanácsadónkkal és találjátok ki együtt, hogy pontosan mire van szükséged kisbabád születésétől!

A legtöbb szülőnél előkerül egy mindent felölelő bevásárlólista amikor arra kerül a sor, hogy mikre lesz szükség a baba érkezéséhez. Engedd, hogy segítsünk ebben! A Vásárlás a Babának egy foglalható ingyenes szolgáltatás, ahol szakértőnkkel kettesben beszélgethetsz, aki segít előkészülni és tervezni, teljesen mindegy, hogy a szülőség mely szintjén jársz éppen.

Helyszín: a Szolgáltatás mindkét üzletünkben elérhető.

Ha van egy sor kérdésed vagy egyszerűen csak nem tudod hogyan indulj el, akkor ez a neked való konzultáció!

 • Ez a hosszabb időtartam lehetővé teszi több téma érintését is, a babaszobai bútoroktól a babakocsik teszteléséig.
 • Rengeteg márka egy üzleten belül, a böngészést a termékek előnyeinek bemutatása és kérdéseidnek megválaszolása is segíti majd.

 

Tanácsadónk  teljes körűen lefedi ezt a témát a biztonságtól kezdve a stílusig. A konzultációt követően magabiztosan ki tudod majd választani a családodhoz és életviteletekhez legjobban illő babakocsit és autósülést.

 • Tanácsok tőlünk maximális felkészültséggel a babakocsik, autósülések és travel system rendszerek területén.
 • Ki tudod próbálni a babakocsikat.
 • Autósülés bemutatásra is lehetőség van a Te kocsidban.

Akár az álom babaszobát alakítod éppen ki, akár a meglévőt készülsz megújítani, ez az egy óra elegendő lesz arra, hogy megkapd a kellő iránymutatást.

 • Segítünk egy stílusos és praktikus babaszobát megalkotni.
 • Találd meg a hozzátok illő bútort, berendezést és kiegészítőket!
 • Ismerkedj meg az alvási, tárolási és bababiztonsági lehetőségekkel!

Expressz szolgáltatás arra az esetre, ha gyorsan van szükséged egy bizonyos termékkel kapcsolatos információra vagy kérdésre.

 • Ideális az első időkben, amikor feltérképezed a lehetőségeket mielőtt döntesz.
 • Van egy bizonyos termék vagy téma a fejedben? Ez a rövidebb konzultáció tökéletes lehet ebben az esetben.
 • Gyors tanács kisebb darabok, például baba monitorok esetén.
Foglalj időpontot szolgáltatásunkra!   Gyakori kérdések

   A Vásárlás a Babának egy egyedi személyes szolgáltatás, Te és babád szükségleteit figyelembe véve. A találkozó során tanácsadónk nagy szakértelemmel válaszol majd a benned felmerülő kérdésekre. Ha nem tudod mit keresel és hol, hogyan kezdd,  ne aggódj! Kérdéseket teszünk fel, amik segítenek majd ötletet adni, hogy mikre van szükséged.

   Azt szeretnénk, ha a találkozó mindenképpen személyre szabott lenne és szeretnénk pontosan lefedni azt a témát, amiben segítségre van szükséged. A konzultációk eltérnek időben aszerint, hogy milyen témakörben van szükséged tanácsokra. Ha abszolút nem tudod hogyan indulj el: mindenképpen a hosszú, 90 perces konzultációt ajánljuk.

   A Vásárlás a Babának konzultáció ideális az első gyermeküket váró szülőknek, hiszen végig tudjuk beszélni, hogy mire van és mire nincs szükség, az alapján amiket megtudunk rólad és az életviteletekről. Számos megbízható babamárka termékeivel ismertetünk majd meg, és annyit kérdezhetsz amennyit csak akarsz.

   Természetesen. Ebben az esetben, ha a foglalásod a Szépvölgyi üzletbe szól, akkor jelezz nekünk a +36-70-391-6775-ös telefonszámon vagy a szepvolgyi@mamasandpapas.hu email címen, ha pedig a Mammut üzletbe szól, akkor a  +36-70-394-3775-ös telefonszámon vagy a mammut@mamasandpapas.hu email címen, és kollégáink segítenek időpontot módosítani vagy lemondás esetén törölni.

   Megmutatjuk az általad választott témában kínált termékeket az alapján amiket megosztasz velünk. Nyugodtan kérdezz, ne felejtsd el, hogy ez az alkalom most kizárólag rólad és a kisbabádról szól!

   Természetesen. Nyugodtan elkísérhet a párod, szülőd vagy barátod. És ha nem ez az első várandósságod, hanem már a második babádat várod, akkor nyugodt szívvel hozd magaddal gyermekedet is!

   Igen. Hiszen csak így tudunk garantálni egy nyugodt konzultációt, ahol kizárólag rád figyelünk!

   A legtöbb témát felölelő, leghosszabb konzultációnk 90 perc, de a tanácsadás hossza nagyban függ a vásárlótól is.

   Személyes konzultációra a Mammutban található és a Szépvölgyi úti üzletünkben is van lehetőség.

   Nem. Ez semmilyen kötelezettséggel nem jár. És ha látsz valamit az üzletben, de még gondolkoznál rajta kicsit, akkor visszajöhetsz később illetve a webshopban is tudsz rendelni.

   Készpénzes és kártyás fizetési lehetőség működik az üzletben. És beválthatod egy korábban kapott ajándékutalványodat is.

   Igen, tanácsadónk segítségével természetesen van rá lehetőség.

   Ha szeretnéd természetesen segítünk beszerelni az autósülést autódba.