Az angyalok szorgalmasan készülődnek, hiszen már csak 19 nap van hátra karácsonyig! Ha még keresitek a tökéletes meglepetést a gyerkőcöknek, vagy ha csak kiegészítenétek valami aprósággal a már beszerzett ajándékok sorát, az alábbi ajánlónk segítségetekre lehet a választásban.

Ajándékok újszülött kortól

A legkisebb kicsik számára fontos érzékszerv a tapintás, így nekik a finom anyagú játékokat ajánljuk. Szuper választás lehet a Done by Deer pihe-puha rongyija, melyre még cumi is rögzíthető, egy ölelnivaló plüssfigura, egy puha könyv, vagy egy plüss takaró egy cuki koala macival. Zenélő meglepetésekkel is örömet okozhattok, például egy aranyos, elefántos léggömbbel, vagy a Chicco szivárvány kockájával, mely éjszakai fényként és vetítőként is használható. Ha játszószőnyegben gondolkoztok, nézegessétek meg pasztell-, illetve élénkebb színű termékeinket, melyeket mókás állatkák és kedves égitestek tesznek még barátságosabbá.

Karácsonyi meglepetések fél éves kortól

Készségfejlesztő, ügyességi játékokkal már az egészen piciket is meglephetjük, a vidám színek, és a csörgő-zörgő elemek az ő figyelmüket is lekötik, míg nagyobb korban a játék más oldalait fedezhetik fel. A pingvines játszószőnyeg játéktárolóként is funkcionál, a Baby Snug ülőkénk tálcája ügyességi játékokkal szórakoztatja a babát, eközben pedig észrevétlenül segíti az önálló ülés megtanulását. A kibújó fogacskák okozta fájdalmakat enyhítheti egy aranyos rágóka, az esti pancsolást pedig a Muchkin úszó pingvinje, vagy a Janod világító játékai tehetik még szórakoztatóbbá.

Ajánlatok totyogóknak

A gyerekek körében a klasszikusnak mondható építő- és formabedobó játékok mindig sikert aratnak. A Janod változatai ráadásul többfunkciósak, más-más korban különböző szórakozást nyújtanak, így igazán időtálló meglepetés például az építőkockás húzható kocsi vagy a formaválogatós Sophie ház. A nagymozgásos játékokkal sem lőhettek mellé, legyen az egy vagány bébitaxi, vagy egy beltéri, vidám hintaállat. Az igazi vízicsibéket lepjétek meg a kalandos, csövek és csapok fürdőjátékkal, a muzikális csemeték számára pedig tökéletes ajándék lehet egy szájharmonika, vagy egy xylofon.

Karácsonyi ajándékötletek ovisoknak

A nagyobbak számára a fűzős-, kirakós játékok érdekesek lehetnek, de a szerepjáték is nagy kedvenc ebben a korban. Eközben szabadjára engedhetik a képzeletüket, mellyel kreativitásuk is fejlődik. Kislányoknak válasszátok a Janod gyönyörű babaházát, vagy a Plan Toys fodrász készletét, míg kisfiúknak a piknikezős- és az orvosos szettet ajánljuk. Örömet okozhattok egy junior hintával, vagy egy csempére tapasztható világtérképpel is, mely az esti fürdés közben fejleszti a gyerekeket.

Nézelődjetek játékaink között boltjainkban személyesen, vagy válogassatok kínálatunkból online.

Írta: Zsófi