Babaszoba

Kapócs Zsóka kuckós babaszobája

Korábban beszámoltunk róla, hogy Kapócs Zsóka nálunk választott babakocsit születendő kisfiának egy vagány, sportos Stokke Xplory Athleisure lesz az első járgánya. Akkor megosztottuk veletek Zsóka rajongását a Stokke márka iránt, így ő lett a Mamas&Papas Stokke márka nagykövete. A babakocsi után nem volt kérdés, hogy a babaszobába is a Stokke termékei közül válogat.

Az első pár hónapban a Stokke Sleepi Mini babaágyé lesz a főszerep, kis méreténél és ovális formájánál fogva kényelmes fekhely, amely biztonságérzetet és kellemes környezetet biztosít. A rögzíthető kerekek lehetővé teszik, hogy könnyedén átgurítható legyen az egyik szobából a másikba, így a kezdeti időszakban Zsóka mindig a közelében tudhatja a csöppséget.

A baba cseperedésével egy nagyobb ágyra is szükség lesz, a Stokke Home kiságy egy igazi birodalom a baba számára, saját kuckó a babaszobán belül. Házikó formája a biztonságos otthont szimbolizálja, a hozzávaló Stokke textilekkel – matrac, fejvédő, baldachin – még komfortosabbá tehető. Ezenkívül a kismama még a trendi Welcome to the World kollekcióból is válogatott, például ezt a pihe-puha nyuszis párnát. Amíg a kisfia a pocakban van, addig az óriás nyuszi teszteli a birodalmat a hangulatos gömblámpák fényében. Az ágy egy pelenkázórátéttel is kiegészíthető, amely a szintén Stokke márkájú komódra is pont passzol méretben. A pelenkázó széle lekerekített, stabilan rögzíthető, a kis tárolórekesznek köszönhetően pedig minden kéznél van, amire a pelenkacseréhez szükség van.

Zsóka saját elmondása szerint azért rajong a Stokke bútorokért is, mert a tervezők figyelembe vették a gyerek cseperedését, és ahhoz igazították az egyes funkciókat. A babaágy könnyedén kisággyá alakítható, a későbbiekben kanapénak és játszóháznak is alkalmas, a pelenkázórátét pedig egy laza mozdulattal kis asztallá változik, csak meg kell fordítani.

Reméljük, hogy Zsóka és babája is élvezni fogják a Stokke bútorcsalád számos előnyét, amely letisztult, modern küllemével hozzájárul a stílusos és otthonos babaszoba megteremtéséhez.

 

 

Ajánlott bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?