Beköszöntött az igazi nyár: élvezhetjük újra a hosszú, világos nappalokat, a napsütést, a szabadban töltött időt, és végre előkerülhetnek a lengébb ruhadarabok is. A kánikulában, bőrünk védelme mellett, a megfelelő öltözet kiválasztása is nagyon fontos. Bejegyzésünkben egy csokorba gyűjtöttük a legcsinosabb nyári darabjainkat kislányoknak és kisfiúknak egyaránt.

Napozók babáknak

A napozó a kezeslábas „nyári változata”, egy rövidnadrágos ruhadarab, mely lehet ujjatlan, rövid, vagy hosszú ujjú felsőrészű is. A nagy hőségben kiváló szolgálatot tesz, hiszen elég alá egy pelus, és már indulhatnak is a kalandok! A kicsit derékban nem szorítja, a vékony anyagnak és a szabásnak köszönhetően a bababőr megfelelően szellőzik, alsó részén pedig – a bodyhoz hasonlóan – patenttal záródik, így a pelenkacsere is csak egy mozdulat. A kényelmes mindennapokhoz ajánljuk a kedves mintájú, egyszínű, fodros vagy hímzett változatokat, de napozóink között alkalmi darabokat is találtok, melyek esküvőre, keresztelőre vagy más ünnepségre is tökéletesen illenek. Válogassatok a szebbnél szebb anyagok és fazonok között!

Pólók, rövidnadrágok

A forróságban a peluson kívül néha éppen elég egy lenge felső is. Nyári kollekciónkban a világos pasztellszínek és az aranyos minták kaptak főszerepet, például kislányoknak a napocskás, virágos, vagy fodrokkal díszített topok és blúzok, míg kisfiúknak a vagány, fehér-sárga csíkos, pálmaleveles vagy szafaris pólók. Szintén praktikus és közkedvelt darabok a bodyk nyáron is, ezekből rövid ujjú és ujjatlan fazonúakat egyaránt találtok kínálatunkban. Vidám és elegáns darabjaink közt biztosan megtaláljátok a Nektek tetszőt, ha pedig több darabbal is szeretnétek bővíteni kisbabátok ruhatárát, ajánljuk figyelmetekbe csomagjainkat is. Természetesen a vékony anyagú sortok is elmaradhatatlan kellékei a jó időnek. Szerezzétek be kedvenc rövidnadrágjaitokat is igazi, nyári hangulatú fagyiszínekben, kantáros változatban, pamut- vagy farmeranyagban!

Fürdőruhák

A vízszínekben pompázó, csíkos vagy tengeri világos mintájú fürdőrucikban és fürdőnadrágokban garantált a vidám lubickolás! Az újdonságok a legkisebb, 0-3 hónapos korosztálytól egészen 3-4 éves méretig készülnek, így a nagyobb, ovis gyerkőcöknek is szeretettel ajánljuk. Ne feledkezzetek meg a buksik védelméről sem, melyhez válasszátok úszósapkáink és napkalapjaink bármelyikét!

A legcukibb nyári babaruhák kiválasztásában szívesen segítünk üzleteinkben személyesen, vagy vásároljatok webshopunkban online. Várunk benneteket szeretettel!

Írta: Zsófi