Bizonyára már Ti is értesültetek róla, hogy Kapócs Zsóka kisbabát vár, a színésznő és párja nagyon boldogok.Mivel a kismama már bőven túl van a várandósság felén, úgy látták elérkezett az idő a babacuccok beszerzéséhez. Zsókáék számára az ideális babakocsi megtalálása elsőként szerepelt a listán, régóta szemeztek a trendi Stokke babakocsikkal, vonzónak találták a kicsikre szabott gondos, ergonomikus kialakítást, a dinamikus külsőt, valamint a letisztult skandináv design-t.

 

 

A nyerő babakocsi ? Stokke Xplory Athleisure szürkében

Zsóka és párja ellátogatott Szépvölgyi úti üzletünkbe, ahol felkészült eladóink minden kérdésükre készséggel válaszoltak, és fontos tudnivalókat osztottak meg velük a kiválasztással kapcsolatosan. Zsókáék kisfiút várnak, akinek a neve ugyan már megvan, de csak a világra jötte után fogják elárulni, de annyit tudunk, hogy egy vagány, sportos kis fickót szeretnének nevelni belőle. A Stokke Xplory Athleisure babakocsi pedig épp ezt a sportos vagányságot testesíti meg, minden szempontból ez a tökéletes választás. Zsóka nem tudta palástolni lelkesedését a babakocsiért, ezért felkértük, hogy legyen a Mamas&Papas Stokke márka nagykövete, és nagyon örültünk, amikor igent mondott. Büszkék vagyunk arra is, hogy a Mamas&Papas Magyarország a Stokke prémium forgalmazója, a limitált szériás termékek kizárólagosan nálunk érhetőek el.

 

 

A babakocsi a megfelelő Stokke mózeskosárral kiegészítve már újszülött kortól használható, maximális kényelmet és biztonságot nyújtva a babának. A picur növekedésével jól fog jönni az állítható ülésmagasság, amely biztosítja a folyamatos szemkontaktust, és megkönnyíti a párbeszédet. Biztos vagyok benne, hogy Zsóka nem fogja megtagadni színésznő énjét és sokat fog énekelgetni, mondókázni kisfiával. Természetesen az ülés meg is fordítható, ha a csöppség inkább a nagyvilágra lenne kíváncsi. Az üléspárna a kívánt magasságba állítható, így kisebb babáknak is extra kényelmet és megfelelő alátámasztást nyújt. A kicsikre szabott tervezésnek köszönhetően a fej- és a lábtámasz optimálisan pozicionálható.
Zsókának tetszett a könnyű irányíthatóság, amely könnyedséget varázsol a mindennapos jövés-menésbe, legyen szó bevásárlásról vagy egy levegőztető sétáról, de a Stokke Xplory a kétkerekes funkciónak köszönhetően egyenetlen talajjal is megbirkózik, ezért laza természetjáráshoz is ideális.

A babakocsi mellett Zsóka szeme a karácsonyi kollekción is megakadt, rögtön a szívébe és a kezébe zárt egy cuki mikulásos hógömböt!