Ugyan egy-két hűvösebb nap még biztosan lesz, a friss tavasz beköszöntével a vastag bundazsákok, bélelt kabátok, kötött sapkák és más, meleg ruhák a szekrény mélyére kerülhetnek, hogy helyet adjanak a vékonyabb daraboknak. Ebben az átmeneti időben a napsütés azonban még csalóka lehet, így célszerű a babákat rétegesen öltöztetni. Nézzük, milyen újdonságok várnak rátok és csemetéitekre a kínálatunkban!

Kabátok, mellények, pulóverek

A könnyebb, vékonyabb kabátkáknál méretben és fazonban érdemes olyat választani, ami alá feladhatunk akár egy vastagabb pulóvert is. A tavaszi esőzések és a szél miatt pedig jó, ha a kabát anyaga vízálló/vízlepergető, és kapucnija is van, így óvhatjuk legjobban a picik nyakát hátulról. Melegebb időben is fontos, hogy a gyerkőc mellkasát és derekát védjük a megfázástól, így remek választás lehet egy csinos mellény. A pulcsik és kardigánok is kellhetnek még ilyenkor, ezekből is érdemes tehát egy-két vékonyabb anyagút beszerezni.

Rugdalózók, kezeslábasok

Ahogy a többi évszakban, a rugdalózók és kezeslábasok variálhatóságuk miatt tavasszal is nagy népszerűségnek örvendenek kicsik és a kicsit nagyobbak körében egyaránt. Hűvös időben kiegészíthetők zoknival, bodyval, a nagy melegekhez pedig a lábfej nélküli, vékonyabb anyagból készült, hosszú- vagy rövid modellekből (napozók) válogathatunk.

Ruhácskák, napozók, kantáros nadrágok

Kislányoknak aranyos viselet egy rövid ujjú ruhácska vagy napozó, ilyenkor tavasszal harisnyával kiegészítve, kisfiúknak pedig kantáros nadrágjainkat ajánljuk, melyek tetszőlegesen kombinálhatók hosszú- vagy rövid ujjú pólókkal, bodykkal is. Bátran nézelődjetek, szettjeink között biztosan megtaláljátok a megfelelőt! Fiú-lány párosoknak cuki választás lehet a kockás összeállításunk.

Leggingsek és pólók

A vastagabb nadrágok helyett tavasziasabb és kényelmesebb darabok a leggingsek, melyeket a melegebb időjárás beköszöntével inkább rövid ujjú bodyval, pólóval kombinálhatunk. Kínálatunkban a kislányokra és a kisfiúkra is gondoltunk színekben és fazonokban egyaránt, továbbá vidám szetteket is találhattok.

Teljes tavaszi ruhakínálatunkért kattints a lenti gombra!

Jó böngészést és csinos tavaszi babákat kívánunk! És ne feledjétek, 10 000 Ft felett a rendeléseteket most ingyen szállítjuk!

Írta: Zsófi