2018-ban sok, különleges újdonság érkezett üzleteinkben, most megmutatjuk, hogy, melyek voltak a Ti kedvenceitek.

Ha a babakocsikat nézzük, még mindig az Ocarro a legkedveltebb babakocsink, a limitált kiadású Jewel kollekció óriási népszerűségnek örvendett, Black Diamond színben nagyon kelendő volt. Egyszerre praktikus és elegáns, fiúknak és lányoknak is ideális. Ha a babák biztonságáról van szó, akkor a Cybex Aton M autósülés bizonyult a legjobb választásnak.

   A tavalyi évben két új bútorkollekció jelent meg a bababútorok között, a Shipley és a Lucca. A Lucca modern és kontrasztos megjelenésével tökéletesen alkalmas az álombabaszoba megteremtéséhez. Ezzekkel a bútordarabokkal a Dream upon a Cloud felhőcskés enteriőrkollekciója nagyszerűen harmonizál. A takaróból, hálózsákból, fejvédőből stb. álló enteriőrök közül a felhőcskés körforgót nem győztük utánrendelni.

   [woodmart_products layout=”carousel” post_type=”ids” slides_per_view=”1″ include=”23058′ columns=’1′ button=’Tovább’]
   [woodmart_products layout=”carousel” post_type=”ids” slides_per_view=”1″ include=”11215′ columns=’1′ button=’Tovább’]

   Ha a babák szórakoztatásáról van szó magas fölénnyel győztek a Wish upon a Cloud játékok. A pihe-puha felhőformájú szőnyeg, a Tummy Time roll, valamint az ülő- és játszópárna a cuki pingvines és csillagos kiegészítőivel szuperül lekötik az apró felfedezőket.

   Ha megkezdődik a babák hozzátáplálása, szükség van egy praktikus és kényelmes etetőszékre, mint amilyen a Snax etetőszék is, amely új designnal jelentkezett 2018-ban, a Baby Bud ugyan nem újdonság, de népszerűsége töretlen. Az új ízek kipróbálásához és a szilárd ételek bevezetéséhez a szuper cuki Done by Deer étkészleteket hívtátok segítségül.

   A ruhák közül fiúk és lányok esetében is az alapdarabok közé tartozó rugdalózószettek voltak a legkelendőbbek.

   [woodmart_products layout=”carousel” post_type=”ids” slides_per_view=”1″ include=”26583′ columns=’1′ button=’Tovább’]
   [woodmart_products layout=”carousel” post_type=”ids” slides_per_view=”1″ include=”26585′ columns=’1′ button=’Tovább’]

   Nézzetek körül webshopunkban, vagy ugorjatok be valamelyik üzletünkbe!

   [woodmart_button align=”center” title=”Webshop” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.mamasandpapas.hu||target:%20_blank|’ columns=’1′ button=’Tovább’]