Akció, Mamas and Papas tippek

Bemutatkozik a Scrapbook termékcsalád

“Borz és Nyuszi csuda jól érezték magukat. Az erdőben sétálva kergették a pillangókat és a méhecskéket. Azon az estén aztán minden apró dolgot lerajzoltak, amit csak aznap láttak. Az összegyűjtött szirmokat és a leveleket pedig lefekvés után titokban szépen összeragasztgatták.” – ez ihlette a Scrapbook termékcsaládot.

Scrabook termékcsalád

A termékcsalád paplantakarója és párnahuzata vidám és mozgalmas mintákkal díszített, ami inspirálóan hat gyermekedre. Felvidítja a fiú és a lány babaszobákat egyaránt, mérete pedig minden Mamas & Papas kiságyhoz/ junior ágyhoz megfelelően passzol. Anyaga finom, puha, 100% pamut, így babádnak nyugodt álmokat biztosít:)

Scrapbook paplantakaró

Fiús paplantakaró

Ezekhez a paplanokhoz remekül passzolnak a termékcsalád lámpabúrái, amik hangulatosan világítják be a gyerekszobát. Amíg pici a baba, a direkt, erős fényt jó elkerülni, hogy ne zavarják a pici szemét és közérzetét. A Scrapbook lámpák hímzett és függő figurái olyan barátságos légkört teremtenek, ahol minden baba jól érezheti magát.

Kisfiús lámpabúra

Kislányos lámpabúra

Egy babaszobában sosincs elég hely a tárolásra:) A polcokon, szekrényeken, dobozokon kívül még számos tárolási lehetőség létezik. Az egyik kedvencünk ez a kis kosárka, amibe  játékot, takarót, pelenkát is tehetsz, és amit fixen is elhelyezhetsz a szobában, de ha szeretnéd, egy utazásra is kényelmesen viheted magaddal.

Tároló táska

A család pelenkázó matraca nagyon praktikus, hiszen könnyen cserélhető a huzata, a frotír betétje is egyszerűen tisztítható, a kispárna pedig kényelmesen megtámasztja a babád fejét. Ez a párnácska pedig igény szerint levehető. Pelenkázó matracok a webáruházunkban is megtalálhatóak kisfiúk és kislányok részére egyaránt.

Scrapbook pelenkázó matrac

Kislány pelenka matrac

A jelenleg kapható kollekciókat és további sok terméket, amellyel csinosíthatod és funcionálisan működővé teheted a gyerekszobát, megtalálod a webáruházban, a babaszoba kategóriában.

Mózeskosár