Az év vége rendszerint tele van ünnepi programokkal: rokonlátogatások, munkahelyi buli, családi vacsorák, szilveszteri party és még sorolhatnánk tovább. Az ünnepi hangulathoz pedig hozzátartozik, hogy kiöltözünk és kiöltöztetjük a legkisebbeket is, hiszen kilépve a hétköznapi szürkeségből, némi eleganciát magukra öltve ők is jobban át tudják élni az ünnep hangulatát. Íme néhány tipp, ami segíthet a pici alkalomhoz illő öltözetének a kiválasztásában.

Alkalomhoz illő babaruhák, színek

Az ünnepi öltözék hangulatát talán a színekkel tudjuk a legjobban kifejezni. A tipikus színek az évnek ebben a szakaszában talán a fekete, a piros, az ezüst és az arany, de lehet akár még a fehér, a bézs, vagy a lila is. A gyerek ruhácskák esetében pedig szerintem alap, hogy vidám színekből válogatunk. Fiús anyukaként némi sóvárgással nézem a csinosabbnál csinosabb, szebbnél szebb, színesebbnél színesebb kislány ruhákat, de örömmel tapasztalom, hogy a kisfiúknál is vannak azért lehetőségek. A lényeg az, hogy zökkenjünk ki a hétköznapi szürkeségből.

Praktikus és kényelmes babaruhák

Ha egy kicsit kényelmesebbre vennénk az ünnepi öltözéket, fontos, hogy praktikus is legyen. Ráadásul egy picivel az oldalunkon jó, ha mindenre eshetőségre fel vagyunk készülve. Legyen szó akár, váltás ruháról vagy akár melegebb darabokról, amelyeket lényeges bekészítenünk a csomagba. Megkímélve magunkat a felesleges nyafogástól – amellett persze, hogy az öltözék legyen az ünnephez illő, – érdemes kényelmes darabot választanunk. Tapasztalataim alapján a gyerekek tényleg jobban kedvelik a minőségi, kellemes tapintású anyagokat. Egy finom, puha ruhácskával soha nem foghatunk mellé, legyen akármennyire is válogatós a mi kis kincsünk.

Plusz egy tipp

Ha pedig még a legjobb igyekezetünk ellenére sem túl lelkes a kisember, hogy magára öltse a kiválasztott ruhadarabot, akkor sokszor sokkal meggyőzőbb, ha helyettünk egy kedves, puha játék próbálja rábeszélni őt; aki miért is ne lehetne ugyancsak, egy az alkalomhoz illő kis kedvenc.

[woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”1″ columns=”1″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no” include=”40672′ columns=’1′ button=’Tovább’]
[woodmart_products post_type=”ids” items_per_page=”1″ columns=”1″ sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no” include=”40676′ columns=’1′ button=’Tovább’]

Válogass ünnepi babaruha kínálatunkban és találd meg babádhoz és az alkalomhoz legjobban illő öltözéket!

Írta: Ildi