mamas-papas

Pelenkázórátét – Fehér

29 990 Ft

Ez a fehér pelenkázó rátét praktikus helyet biztosít a baba pelenkázásához és helyet spórol a babaszobában, tökéletes alternatívája egy pelenkázó komódnak. Bármely Mamas & Papas pelenkázó matrac tökéletesen illik bele. (Külön megvásárolható)

4 készleten

Leírás

Ez a fehér pelenkázó rátét praktikus helyet biztosít a baba pelenkázásához és helyet spórol a babaszobában, tökéletes alternatívája egy pelenkázó komódnak.Bármely Mamas & Papas pelenkázó matrac tökéletesen illik bele. (Külön megvásárolható)
Pelenkázórátét

Fenyő elemekből készült a biztonságos pelenkázó hely, amelyet a legtöbb ágyhoz rögzíteni lehet.
Törölköző akasztó rúd

Tartsd Babád törölközőjét, vagy textilpelenkáját amilyen közel csak lehet ezen az akasztó rúdon.
Kiegészíti bármelyMamas & Papas fehér bútort

Kombináld ezt a pelenkázórátétet bármely Mamas & Papas fehér bútorcsaláddal és stílusos színekben harmonizáló babaszobát kapsz.

  • Méretek: Hosszúság:91cm x Szélesség: 49cm x Magasság:18cm kb.
  • Újszülött kortól 11 kg-ig (kb 12 hónapos korig) ajánlott.
  Szállítási információk

  Standard szállítás

  Bútor szállítás

  A csomag összeállításától számított 48 órán belül kiszállítjuk az általad rendelt termékeket, amennyiben azok raktáron vannak.

  Magyarország

  A szállítás díja az ország egész területén: 1900 Ft.

  A szállítás magyarországi címzett esetén 25.000 Ft felett díjtalan.

  Ausztria, Románia, Szlovákia területére a szállítás díja: 3200 Ft.

  Amennyiben bútort rendelsz, úgy a 2 és 3 darabos bútorcsomagok kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében ingyenes, vidékre 20.000 Forint.

  Egy darabos bútor esetén ingyenes házhozszállítás az ország egész területén.

  Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.

  Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok szállítási díja is: 20.000 Forint.

  A csomag összeállításáról e-mailben értesítünk. Ezen a ponton már nem lehet módosítani a szállítási címet.

  Mégsem leszel otthon? Semmi gond, szállítónk hagy neked egy üzenetet, hogy egy megfelelőbb időpontot egyeztethessetek. Ha van valaki, aki át tudná venni helyetted a csomagot, az is megoldható. Szállítópartnerünkkel kötött szerződésünk alapján a házhozszállítás szolgáltatás három kiszállítási kísérletet tartalmaz.

  A szállítást a GLS futárszolgálat végzi.

  Amennyiben a megrendeléskor tudod már, hogy melyik napon leszel a megadott címen, tüntesd fel a megjegyzés rovatban, és szállítónk akkor viszi ki a csomagodat.

  Miért ne ugranál be az üzletbe a megrendelt termékért? Rendeld meg a kiválasztott terméket online, és vedd át személyesen Szépvölgyi úti üzletünkben! Amint összekészítettük csomagodat értesítést küldünk róla e-mailben.