Egy pelenkázó komód egyszerre több funkciót is ellát, így nagyon hasznos bútordarab a babaszobában. Tetején található egy pelenkázó rátét, melyen kényelmesen, előregörnyedés nélkül meg tudod ejteni a gyakori pelenkázásokat. A rátét általában osztott kialakítású, így a popsikenőcs és néhány tiszta pelus is elfér itt, pereme körben magasított, ezzel védve kisbabádat a leeséstől.  Emellett fiókok/rekeszek is a komód részét képezik, így a pelenkák, babaápolási termékek, babaruhák is kényelmesen tárolhatók benne, sőt játékok, babaágyneműk is, gyakorlatilag bármi.

A pelenkázós időszak véget érte után a rátét eltávolítható, így egy mutatós kis komódként funkcionálhat tovább ez a sokoldalú bútordarab. Látni fogod, hogy van ahol a rátét a komód része és van olyan is, ahol a rátétet külön kell megvásárolnod a komódhoz (Stokke). Hely szűkében vagytok? Létezik ágyra illeszthető pelenkázó is (bizonyos rátét csak bizonyos ágyakkal kompatibilis)!

Akár egy fehér pelenkázó komód mutatna jól a babaszobádban, akár egy natúr színvilágú vagy sötétebb tónusú, tudunk mutatni bármilyet ;)! Pelenkázó komódjaink önállóan és szettben is megvásárolhatók baba/gyerekággyal együtt 2 darabos csomagként, illetve baba/gyerekággyal és szekrénnyel együtt 3 darabos csomagként, csomagban kedvezményesen juthatsz az egyes bútordarabokhoz.

Mind a(z) 15 találat megjelenítve