MAMAS & PAPAS BABAKOCSIK

 

Mikor a számodra tökéletes babakocsit keresed, légy biztos benne hogy figyelembe veszed gyermeked szükségleteit, a te igényeidet és életviteledet.

HOVA FOGSZ A LEGTÖBBET MENNI A BABAKOCSIVAL?
AUTÓT HASZNÁLSZ VAGY TÖMEGKÖZLEKEDÉST?
HOL FOGOD TÁROLNI A BABAKOCSIDAT?

Bármilyen helyen élsz és bármilyen babakocsira is legyen szükséged, nálunk biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

TRAVEL SYSTEM BABAKOCSIK

Ezen babakocsik mindegyike használható autósüléssel és mózeskosárral, így tökéletes társak lehetnek az első naptól kezdve. A z ülésüket meg is lehet fordítani, így a gyermek nézhet feléd és a külvilág felé egyaránt.

OCARRO BABAKOCSI

KÉNYELEM GYÖNYÖRŰRE TERVEZVE

Legyen szó erdei sétáról, városi körútról, vagy épp egy baráti találkáról, szükséged lesz egy babakocsira, mellyel bárhova el tudsz menni. Az Ocarro a nagy kerekeivel és kettős felfüggesztésével, megbirkózik a forgalmas városi utcákkal, a csendes parkokkal és az egyenetlen, rázós mellékutakkal egyaránt. A puha ülés és fejpárna garantálja, hogy gyermeked maximális kényelemben utazzon, bármerre is tervezitek a következő kiruccanást. Fedezd fel az Ocarro babakocsit, csodás külső, maximális kényelem.

URBO2 BABAKOCSI

SÉTÁLJATOK STÍLUSOSAN

Csak mert gyermeked született, az nem jelenti azt, hogy a divatról le kellene mondanod. Ki mondta hogy a kettő nem járhat kéz a kézben? Az Urbo2-t stílusosra terveztük az alapoktól kezdve. A karcsúsított vázával és a trendi textilekkel biztos lehetsz abban, hogy mindig kitűnsz majd a tömegből. Azonban az Urbo2-nek nem csak a külseje megnyerő. Az első kerékfelfüggesztés biztosítja hogy gyermeked mindig kényelmesen utazzon.

FLIP XT2 BABAKOCSI

KOMPAKT KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

A gyerekek gyorsan nőnek, ami egyben azt is jelenti, hogy gyorsan kinőnek mindent. A titok abban rejlik, hogy megtaláljuk azokat a dolgokat amik velük együtt növekednek. A Flip XT2-t pont így terveztük meg. A két irányba fordítható ülés a teljesen vízszintesre dönthető pozíciójával készen áll mikor a kicsi kinövi a mózeskosarat, vagy mikor már kész szembenézni a világgal. Nézzen az ülés bármelyik irányba, a Flip XT2-t egy kézzel, hangtalanul össze tudod csukni.

SOLA2 BABAKOCSI

EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG, KIMAGASLÓ FUNKCIONALITÁS

Letisztult egyszerűség. Készen állva az útra, az első és hátsó kerékfelfüggesztés garantálja a zökkenőmentes utazást, kényelmessé téve azt mindkettőtök számára. Mózeskosár és autósülés is rátehető, így már újszülött kortól kezdve jól kihasználható.

SPORTBABAKOCSIK

Ha a második babakocsidat keresed, vagy csak egyszerűen egy sportbabakocsit, ezeket tudjuk ajánlani.

ARMADILLO BABAKOCSI

KÉNYELEM MINDENNAPRA

A baba születése után, minden sarkon egy új kaland vár rátok. Itt jön képbe az új Armadillo. Kialakítása megkönnyíti a mindennapi kiruccanásokat, anélkül hogy a baba kényelméről le kellene mondani.

ARMADILLO CITY2 BABAKOCSI

KÖNNYŰ, KOMPAKT ÉS UTCÁRA TERVEZETT

Az Armadillo City2-t úgy terveztük, hogy könnyen eljuthass bármely kedvenc helyedre a városban. A karcsúsított, kompakt kialakítása miatt, tökéletes a forgalmas utcákon közlekedéshez, bevásárlásokhoz és a tömegközlekedés olykor trükkös le- és felszállásaihoz. Annak ellenére hogy ez a legkeskenyebb és legkönnyebb babakocsink, nagyon kényelmes is egyben, így gyermeked minden városi kiruccanást élvezni fog, csakúgy mint te.

ARMADILLO SPORT BABAKOCSI

FELFEDEZÉSRE SZÜLETETT

Járd a saját utad! Az Armadillo Sport-tal bárhova elmehetsz. Ha szeretsz aktívan élni, akkor az Armadillo Sport három tömör kerekével és rugós felfüggesztésével bármilyen terepen megállja a helyét és közben gyermeked
kényelme is garantált. Fürge és tágas, az egyetlen kérdés: Hova szeretnél menni?

ESERNYŐKOCSIK

Könnyű és egyszerűen használható alternatíva, kiváló mikor gyermeked már nagyobbra nőtt.

VOYAGE ESERNYŐKOCSI

TÖBBRE TERVEZVE

Indulj minden útra kényelemben a Voyage esernyőkocsinkkal. Tágas ülésében jól fogja érezni magát gyermeked, alváskor pedig hátra is lehet dönteni a támláját. A kiváló első kerékfelfüggesztéssel könnyedén tudod irányítani. Mikor eljön a szundi ideje, a nagy méretű kihajtható kupola sötét és kellemes környezetet biztosít, miközben véd a nap, a szél, az eső, vagy bármi más ellen, amit az időjárás rátok zúdíthat.

CRUISE ESERNYŐKOCSI

ÉLVEZD AZ UTAZÁST

Mint ahogy a neve is jelzi, a Cruise esernyőkocsi tökéletes társ a mindennapokra, egyszerűen manőverezhető első felfüggesztéssel. Bármennyi időre is mozduljatok ki, gyermeked pihenése biztosítva lesz az elfektethető háttámlával és az állítható lábtámasszal.

ACRO KABINKOCSI

UTAZÁSRA SZÜLETETT

Ahogy gyermeked növekszik egyre több helyre van szükséged, épp ezért jól jön minden megoldás, amivel helyet tudsz spórolni! Az Acro kis méretű, pehelykönnyű babakocsi, éppen ezért megkönnyíti a kisgyermekes utazást. Csak csukd össze, tedd be saját hordozó táskájába, és máris készen álltok a nagy útra!