MAMAS & PAPAS BABAKOCSIK

 

Mikor a számodra tökéletes babakocsit keresed, légy biztos benne hogy figyelembe veszed gyermeked szükségleteit, a te igényeidet és életviteledet.

HOVA FOGSZ A LEGTÖBBET MENNI A BABAKOCSIVAL?
AUTÓT HASZNÁLSZ VAGY TÖMEGKÖZLEKEDÉST?
HOL FOGOD TÁROLNI A BABAKOCSIDAT?

Bármilyen helyen élsz és bármilyen babakocsira is legyen szükséged, nálunk biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

TRAVEL SYSTEM BABAKOCSIK

Ezen babakocsik mindegyike használható autósüléssel és mózeskosárral, így tökéletes társak lehetnek az első naptól kezdve. A z ülésüket meg is lehet fordítani, így a gyermek nézhet feléd és a külvilág felé egyaránt.

OCARRO BABAKOCSI

KÉNYELEM GYÖNYÖRŰRE TERVEZVE

Legyen szó erdei sétáról, városi körútról, vagy épp egy baráti találkáról, szükséged lesz egy babakocsira, mellyel bárhova el tudsz menni. Az Ocarro a nagy kerekeivel és kettős felfüggesztésével, megbirkózik a forgalmas városi utcákkal, a csendes parkokkal és az egyenetlen, rázós mellékutakkal egyaránt. A puha ülés és fejpárna garantálja, hogy gyermeked maximális kényelemben utazzon, bármerre is tervezitek a következő kiruccanást. Fedezd fel az Ocarro babakocsit, csodás külső, maximális kényelem.

FLIP XT3 BABAKOCSI

KÖNNYŰ ÉS GYORS, IGAZI VÁROSI BABAKOCSI

Ha olyan babakocsit keresel, ami könnyen boldogul a nyüzsgő városi terepen, akkor a Flip XT3 a tökéletes választás! Simulékony váz, nagy és tágas ülés jellemzi, így kisbabád kényelmesen utazhat. Számos nagyszerű tulajdonsága ?  mint a nagyméretű bevásárló kosár, a keskeny forma, a kapaszkodó az ülésnél, az extra nagy kupola, a fényvisszaverős kerekek és a könnyed, egykezes összecsukás ? a városi életmódot egy csöppséggel gyerekjátékká teszik.

SPORTBABAKOCSIK

Ha a második babakocsidat keresed, vagy csak egyszerűen egy sportbabakocsit, ezeket tudjuk ajánlani.

ARMADILLO BABAKOCSI

KÉNYELEM MINDENNAPRA

A baba születése után, minden sarkon egy új kaland vár rátok. Itt jön képbe az új Armadillo. Kialakítása megkönnyíti a mindennapi kiruccanásokat, anélkül hogy a baba kényelméről le kellene mondani.

ARMADILLO CITY2 BABAKOCSI

KÖNNYŰ, KOMPAKT ÉS UTCÁRA TERVEZETT

Az Armadillo City2-t úgy terveztük, hogy könnyen eljuthass bármely kedvenc helyedre a városban. A karcsúsított, kompakt kialakítása miatt, tökéletes a forgalmas utcákon közlekedéshez, bevásárlásokhoz és a tömegközlekedés olykor trükkös le- és felszállásaihoz. Annak ellenére hogy ez a legkeskenyebb és legkönnyebb babakocsink, nagyon kényelmes is egyben, így gyermeked minden városi kiruccanást élvezni fog, csakúgy mint te.

ARMADILLO XT BABAKOCSI

BABAKOCSI MINDEN TEREPRE

Vidd magaddal kisbabádat minden kalandra. Az Armadillo XT  babakocsi minden terepen megállja a helyét, miközben kényelmet nyújt legféltettebb utastársadnak. Gyorsan, könnyen  manőverezhető az aktív időtöltések során és rengeteg hellyel rendelkezik, így ebben a Mamas & Papas babakocsiban megvan minden, anélkül, hogy bármiről is le kellene mondanod.

ESERNYŐKOCSIK

Könnyű és egyszerűen használható alternatíva, kiváló mikor gyermeked már nagyobbra nőtt.

TOUR3 ESERNYŐKOCSI

ESERNYŐKOCSI MINDEN TEREPRE

A Tour3 bármely terepen kényelmesen elboldogul! Teljes körű felfüggesztésének köszönhetően ugyanúgy megbirkózik az egyenetlen felszínekkel, mint a zökkenőmentes városi és külvárosi utcákkal, gyermeked pedig ez idő alatt végig kényelmesen utazhat. Párnázott ülés és biztonsági öv védi a csöppséget túráitok során.

CRUISE ESERNYŐKOCSI

ÉLVEZD AZ UTAZÁST

Mint ahogy a neve is jelzi, a Cruise esernyőkocsi tökéletes társ a mindennapokra, egyszerűen manőverezhető első felfüggesztéssel. Bármennyi időre is mozduljatok ki, gyermeked pihenése biztosítva lesz az elfektethető háttámlával és az állítható lábtámasszal.

ACRO KABINKOCSI

UTAZÁSRA SZÜLETETT

Ahogy gyermeked növekszik egyre több helyre van szükséged, épp ezért jól jön minden megoldás, amivel helyet tudsz spórolni! Az Acro kis méretű, pehelykönnyű babakocsi, éppen ezért megkönnyíti a kisgyermekes utazást. Csak csukd össze, tedd be saját hordozó táskájába, és máris készen álltok a nagy útra!