MAMAS & PAPAS BABAKOCSIK

 

Mikor a számodra tökéletes babakocsit keresed, légy biztos benne hogy figyelembe veszed gyermeked szükségleteit, a te igényeidet és életviteledet.

HOVA FOGSZ A LEGTÖBBET MENNI A BABAKOCSIVAL?
AUTÓT HASZNÁLSZ VAGY TÖMEGKÖZLEKEDÉST?
HOL FOGOD TÁROLNI A BABAKOCSIDAT?

Bármilyen helyen élsz és bármilyen babakocsira is legyen szükséged, nálunk biztosan megtalálod a számodra megfelelőt.

TRAVEL SYSTEM BABAKOCSIK

Ezen babakocsik mindegyike használható autósüléssel és mózeskosárral, így tökéletes társak lehetnek az első naptól kezdve. A z ülésüket meg is lehet fordítani, így a gyermek nézhet feléd és a külvilág felé egyaránt.

AIRO BABAKOCSI

SZUPERKÖNNYŰ. KOMPAKT. HORDOZHATÓ.

Az autós, repülős utazások és a kedvenc kávézós kiruccanások szuper egyszerűek lesznek az Airo babakocsival és annak kiegészítőivel. Jelenleg ez a legkönnyebben szállítható Mamas & Papas babakocsink. Az Airo az egykezes összecsukási technológia segítségével kicsire csukható, így praktikus tárolása miatt igazán gördülékeny vele az utazás, a babával és totyogóval való csavargás. Nagy előnye, hogy összecsukva könnyedén vihető vállon és háton a pántok segítségével, a legkisebbek számára pedig autósüléssel, vagy az ülésre rögzített újszülött textilszettel már az első napoktól használható.

STRADA BABAKOCSI

KOMPAKT BABAKOCSI KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

Járd a várost könnyedén az Új Strada babakocsival. Akárhova is tartasz, gyorsan össze tudod csukni a kocsit egyetlen kézzel, szuper kis méretével pedig bárhol elfér: az autóban, a kávézóban vagy otthon. A szűk utcákon és zsúfolt boltokban gond nélkül elférsz vele kicsi, könnyű vázának köszönhetően, miközben erős, tartós kerekei segítenek, hogy mindig eljuss kedvenc kirándulóhelyeidre. Ülése hátradönthető a szunyókálások idejére, az aktív percekben pedig teljesen függőlegesen tud benne ülni a gyermek és szemlélni a világot.

Mamas & Papas babakocsik
Mamas & Papas babakocsik

OCARRO BABAKOCSI

KÉNYELEM GYÖNYÖRŰRE TERVEZVE

Legyen szó erdei sétáról, városi körútról, vagy épp egy baráti találkáról, szükséged lesz egy babakocsira, mellyel bárhova el tudsz menni. Az Ocarro nagy kerekeivel és kettős felfüggesztésével megbirkózik a forgalmas városi utcákkal, a csendes parkokkal és az egyenetlen, rázós mellékutakkal egyaránt. A puha ülés és fejpárna garantálja, hogy gyermeked maximális kényelemben utazzon, bármerre is tervezitek a következő kiruccanást. Fedezd fel az Ocarro babakocsit: csodás külső, maximális kényelem.

FLIP XT3 BABAKOCSI

KÖNNYŰ ÉS GYORS, IGAZI VÁROSI BABAKOCSI

Ha olyan babakocsit keresel, ami könnyen boldogul a nyüzsgő városi terepen, akkor a Flip XT3 a tökéletes választás! Simulékony váz, nagy és tágas ülés jellemzi, így kisbabád kényelmesen utazhat. Számos nagyszerű tulajdonsága – mint a nagyméretű bevásárló kosár, a keskeny forma, a kapaszkodó az ülésnél, az extra nagy kupola, a fényvisszaverős kerekek és a könnyed, egykezes összecsukás – a városi életmódot egy csöppséggel gyerekjátékká teszik.

Mamas & Papas babakocsik
Mamas & Papas babakocsik

SPORTBABAKOCSIK

Ha a második babakocsidat keresed, vagy csak egyszerűen egy sportbabakocsit, ezeket tudjuk ajánlani.

Mamas & Papas babakocsik

ARMADILLO BABAKOCSI

KÉNYELEM MINDENNAPRA

A baba születése után, minden sarkon egy új kaland vár rátok. Itt jön képbe az új Armadillo. Kialakítása megkönnyíti a mindennapi kiruccanásokat, anélkül hogy a baba kényelméről le kellene mondanod. Úgy tervezték, hogy kis mérete ellenére is megfelelően tágas, így egyszerre praktikus és kényelmes is.

ARMADILLO CITY2 BABAKOCSI

KÖNNYŰ, KOMPAKT ÉS UTCÁRA TERVEZETT

Az Armadillo City2-t úgy terveztük, hogy könnyen eljuthass bármely kedvenc helyedre a városban. Karcsúsított, kompakt kialakítása miatt tökéletes a forgalmas utcákon közlekedéshez, bevásárlásokhoz és a tömegközlekedés olykor trükkös le- és felszállásaihoz. Annak ellenére, hogy ez a legkeskenyebb és legkönnyebb babakocsink, nagyon kényelmes is egyben, így gyermeked minden városi kiruccanást élvezni fog, csakúgy mint te.

Mamas & Papas babakocsik
Mamas & Papas babakocsik

ESERNYŐKOCSIK

Könnyű és egyszerűen használható alternatíva, kiváló mikor gyermeked már nagyobbra nőtt.

Mamas & Papas babakocsik

TOUR3 ESERNYŐKOCSI

ESERNYŐKOCSI MINDEN TEREPRE

A Tour3 bármely terepen kényelmesen elboldogul! Összkerekes felfüggesztésének köszönhetően ugyanúgy megbirkózik az egyenetlen felszínekkel, mint a zökkenőmentes városi és külvárosi utcákkal, gyermeked pedig ez idő alatt végig kényelmesen utazhat. Párnázott ülés és biztonsági öv védi a csöppséget túráitok során.

CRUISE ESERNYŐKOCSI

ÉLVEZD AZ UTAZÁST

Mint ahogy a neve is jelzi, a Cruise esernyőkocsi tökéletes társ a mindennapokra, egyszerűen manőverezhető első felfüggesztéssel. Bármennyi időre is mozduljatok ki, gyermeked pihenése biztosítva lesz az elfektethető háttámlával és az állítható lábtámasszal.

Mamas & Papas babakocsik
Mamas & Papas babakocsik