Babaágyak, totyogó ágyak és egyéb babaszoba bútorok

A Stokke számos prémium minőségű bútort, textileket és egyéb kiegészítőket kínál egy igazi álom babaszoba megteremtéséhez. A kollekcióra jellemző az innovatív skandináv dizájn ami a gyermekkel együtt nő, és amit hosszútávra terveztek.

Stokke Sleepi Mini kiságy
Stokke Sleepi kiságy
Stokke Sleepi komód
Stokke Sleepi pelenkázórátét
Stokke Sleepi pelenkázóasztal
Stokke kiegészítők

Mindent megtalálsz amire szükséged lehet egy harmonikus babaszobához

Sokoldalú és gyönyörű, a Stokke Sleepi koncepciót letisztult skandináv tervezés jellemzi, amit minőséggel, tartóssággal és szellősséggel ötvöztek. Az eredmény pedig: klasszikus bútordarabok, amik rengeteg enteriőrrel jól kombinálhatók.

Kiságy
A babaszoba legfontosabb eleme. Legyen dekoratív, könnyen használható, kuckós és biztonságos.
Matrac
A maximális biztonság és kényelem érdekében kulcsfontosságú, hogy a matrac jó minőségű, megfelelő keménységű és jól szellőző legyen.
Pelenkázó
A pelenkázó mindig legyen biztonságosan használható és kényelmes mindkettőtök számára, és biztosítsa a megnyugtató szemkontaktust.
Tárolás
Az elegendő tárolási lehetőség elengedhetetlen a szülők számára, hogy minél könnyebben hozzáférhessenek a gyermek ruháihoz, játékaihoz és féltett kincseihez.

Középpontban a kiságy

A baba kiságya lesz a babaszoba szíve. Legyen szép és funkcionális és mindenekelőtt biztonságos és megnyugtató. A Stokke Sleepi figyelembe veszi a gyerkőc változó igényeit és méreteit és vele együtt nő.

A Stokke mindenre gondolt

A kiságy kerekeken mozgatható a szobák között, kerekei fixálhatók is. A Sleepi Mini kiságy a bővítő segítségével a nagyobb méretű Sleepi kisággyá alakítható.

Hosszú élettartam

Kimagasló minőség
A kiságyak tartós bükkfából készültek, a textilek pedig Öko-Tex 100 szabványosak.
Jó szellőzés
Egy jól szellőző matrac biztosítja a levegő ideális áramlását, ami nagyon fontos a túlmelegedés elkerülése érdekében.
Sokoldalúság
Állítható fekvőfelület magasság. Nagyobbak számára levehetők a kerekek és az ágy egyik oldala kivehető, így önállóan tudják használni.
Prémium dizájn
A növekvő gyermek igényeihez igazodó, hosszú évekig használható dizájn. Stílusos színválaszték.