Amikor elkezded hamarosan érkező kisbabádnak beszerezni az első naptól fontos kellékeket, akkor egy jó minőségű baba törölközőre is gondolnod kell majd. Kínálatunkban többféle baba törölköző is szerepel: a kisebbek számára ideális választás egy kapucnis baba törölköző, hiszen ebbe szuperül bele tudod bugyolálni kisbabádat és a jó nedvszívó frottír, biopamut anyag egy pillanat alatt megszárad.

A kapucnis törölköző mellett sok szülő szereti a nagyméretű, vékonyabb pamut anyagú textilpelenkákat is a baba szárazra törléséhez, ezeket általában több darabos csomagban tudod megvásárolni nálunk, ezek nemcsak a fürdetés hanem az etetések során is segítségedre lesznek. A nagyobb gyerkőcök számára, körülbelül 1 éves kortól nagyon kedveltek a kapucnis fürdőköpenyek: ezek nemcsak otthon tesznek jó szolgálatot, hanem a strandon, uszodában is, gyorsan bekuckózhat bennük a gyerkőc miután kijött a vízből, szuperkönnyűek és a mosás után is pihe-puhák maradnak. A kapucnis fürdőponcsók kicsit olyanok, mint egy törölköző és kicsit olyanok is, mint egy fürdőköpeny: kapucnijuk van, bele kell bújni de ujjuk nincs, találsz belőlük néhány hónapos babára és már totyogóra való méretet is.

Akár törölközőről, akár fürdőköpenyről, akár fürdőponcsóról van szó, mindegyikre egyöntetűen igaz, hogy nagyon kíméletesek a gyermekek érzékeny bőréhez, hiszen jó minőségű pamut anyagokból készültek és a sokadik mosást követően is megőrzik puhaságukat.

1–24 termék, összesen 47 db