CYBEX – A HOLNAP GYERMEKEINEK

A Cybex márkát érdemes figyelemmel kísérni, hiszen híres úttörő fejlesztéseiről mind a babakocsik mind az autósülések piacán. Termékeit a német precizitás és kimagasló minőség jellemzi, mely tökéletes funkcionalitással párosul minden esetben. A Cybex mindenki számára elérhető megoldásokban gondolkodik, így az induló árkategóriás modellektől a limited edition platinum darabokig minden megtalálható kínálatukban.

SZEMÉLYRESZABOTT MOZGÁS

CYBEX PRIAM

A Cybex Priam babakocsi ideális társ, mely a legelső pillanattól megfelel minden elvárásnak. A Cybex prémium babakocsiját saját igényednek megfelelően kérheted terep kerekekkel, vagy városi kerekekkel, Travel System, vagyis mózest vásárolhatsz hozzá és a neked tetsző Cybex autósülést helyezheted rá. A Cybex prémium babakocsija egy kézzel összecsukható, egy kézzel lefektethető ülése, mely két irányba fordítható, valamint kétkerekes módra állítható, mely megkönnyíti a lépcsőzést. Limitált kiadású modelljeitől a lélegzet is eláll!

AZ ÚJ KÖNNYEDSÉG

CYBEX MIOS

A Mios babakocsi a Cybex prémium városi travel system babakocsija. A Priam babakocsi kistestvére, mely könnyű vázzal biztosít maximális stabilitást mindezt lebegő, suhanó megjelenéssel. A retro-modern ülés légáteresztő hálóval van ellátva,amely a gyermek testhőmérsékletének szabályozását is segíti. A keskeny design a városi jövés-menés elengedhetetlen része, mindemelett kompakt összecsukású és könnyedén átalakítható mózessel, vagy autósüléssel. Rendkívül stílusos babakocsi, mely alap színekben és limitált kiadásokban is elérhető, a modern szülők igényeit maximálisan kiszolgálja.

KÖNNYED SÉTA BÁRHOVA IS MENTEK

CYBEX BALIOS S

Kényelem Neked, kényelem  kisbabádnak. A Balios S babakocsi egy olyan Travel System babakocsi, mely sportüléssel egy kézzel könnyedén összecsukható. Jól pakolható tágas tárolókosárral rendelkezik, mely ideális bevásárláshoz, vagy játszótéri homokozáshoz. Válassz a Balios S mellé CYBEX hordozót és tágas Cot S mózeskosarat, és pillanatok alatt egy 3 az 1-ben Travel System áll rendelkezésetekre a városi sétékhoz, vagy akár kirándulásokhoz is. A minden terepen (macskakő, beton vagy gyalogút) kiválóan futó kerekek a felfüggesztésnek köszönhetően garantálják a kényelmes és zökkenőmentes sétákat. Vízszintesre fektethető ülése és bővíthető kupolája kimagasló biztonságot és kényelmet ad babádnak.

OKOS MEGOLDÁSOK ÚTON LÉVŐ SZÜLŐKNEK

CYBEX EEZY S

Akár otthon, a városban, vagy kézipoggyászként, ez a könnyű sportkocsi okos megoldásokat nyújt az úton a szülőknek. Nem kell elengedd gyermeked kezét, a gyors egykezes összecsukásnak köszönhetően. Ez a keskeny városi sportkocsi kézipoggyász méretűre összecsukódik, mely tökéletes éttermekben, kis kocsikban, vagy akár az előszobában. Kis mérete tökéletessé teszi a szűk utcákon akár tömegben manőverezésre. Ez egy 2-az 1-ben Travel System, vagyis Cybex autósülés rögzíthető rá, így akár újszülött kortól is használható.

SZABADSÁG EGY FORDULATTAL

CYBEX EEZY S TWIST

Igazi nagyvárosi társ. Ultrakompakt összecsukás, ultrakönnyű, funkciókba öltöztetett sportbabakocsi szülőknek, akik sokat vannak úton. Akár városi közlekedéskor, akár nyaraláskor ez a keskeny babakocsi olyan funkciókkal felszerelt, melyek igazán megkönnyítik a szülők dolgát miközben picinyüknek kényelmes utazást biztosítanak. Egyedülálló, egy kézzel forgatható ülés, puha 4 kerekes felfüggesztés, egy kezes összecsukhatóság, és több pozíciós dönthetőség jellemzi.