CYBEX – A HOLNAP GYERMEKEINEK

A Cybex márkát érdemes figyelemmel kísérni, hiszen híres úttörő fejlesztéseiről mind a babakocsik mind az autósülések piacán. Termékeit a német precizitás és kimagasló minőség jellemzi, mely tökéletes funkcionalitással párosul minden esetben. A Cybex mindenki számára elérhető megoldásokban gondolkodik, így az induló árkategóriás modellektől a limited edition platinum darabokig minden megtalálható kínálatukban.

CYBEX PLATINUM BABAKOCSIK

SZEMÉLYRESZABOTT MOZGÁS

CYBEX PRIAM

A Cybex Priam babakocsi ideális társ, mely a legelső pillanattól megfelel minden elvárásnak. A Cybex prémium babakocsiját saját igényednek megfelelően kérheted terep kerekekkel, vagy városi kerekekkel, Travel System, vagyis mózest vásárolhatsz hozzá és a neked tetsző Cybex autósülést helyezheted rá. A Cybex prémium babakocsija egy kézzel összecsukható, egy kézzel lefektethető ülése, mely két irányba fordítható, valamint kétkerekes módra állítható, mely megkönnyíti a lépcsőzést. Limitált kiadású modelljeitől a lélegzet is eláll!

Nézd meg a PRIAM elektromos verzióját, az e-PRIAM babakocsit is!

AZ ÚJ KÖNNYEDSÉG

CYBEX MIOS

A Mios babakocsi a Cybex prémium városi travel system babakocsija. A Priam babakocsi kistestvére, mely könnyű vázzal biztosít maximális stabilitást mindezt lebegő, suhanó megjelenéssel. A retro-modern ülés légáteresztő hálóval van ellátva,amely a gyermek testhőmérsékletének szabályozását is segíti. A keskeny design a városi jövés-menés elengedhetetlen része, mindemelett kompakt összecsukású és könnyedén átalakítható mózessel, vagy autósüléssel. Rendkívül stílusos babakocsi, mely alap színekben és limitált kiadásokban is elérhető, a modern szülők igényeit maximálisan kiszolgálja.

CYBEX GOLD BABAKOCSIK

KÖNNYED SÉTA BÁRHOVA IS MENTEK

CYBEX BALIOS S

Kényelem Neked, kényelem  kisbabádnak. A Balios S babakocsi egy olyan Travel System babakocsi, mely sportüléssel egy kézzel könnyedén összecsukható. Jól pakolható tágas tárolókosárral rendelkezik, mely ideális bevásárláshoz, vagy játszótéri homokozáshoz. Válassz a Balios S mellé CYBEX hordozót és tágas Cot S mózeskosarat, és pillanatok alatt egy 3 az 1-ben Travel System áll rendelkezésetekre a városi sétékhoz, vagy akár kirándulásokhoz is. A minden terepen (macskakő, beton vagy gyalogút) kiválóan futó kerekek a felfüggesztésnek köszönhetően garantálják a kényelmes és zökkenőmentes sétákat. Vízszintesre fektethető ülése és bővíthető kupolája kimagasló biztonságot és kényelmet ad babádnak.

Cybex babakocsik

Nézd meg a Balios babakocsit csomagban is, 2in1 verzióban!

KALANDOZÁSOK A TERMÉSZETBEN

Nézd meg a Talos babakocsit csomagban is, 2in1 verzióban!

CYBEX TALOS S

Bátran menj egyenetlen terepre a Talos S Lux babakocsival, ami minden terepen tökéletesen megállja a helyét! Szembenéz a családi utazás minden kihívásával. Hatalmas, szuper ülése oldalról is védi kisbabádat, ezenkívül vízszintesre dönthető az igazán kényelmes szunyókálásokhoz. A nagy, strapabíró terepkerekek elboldogulnak a macskakővel, az erdei utakkal és túraösvényekkel, négykerekes felfüggesztése pedig zökkenőmentes sétákat biztosít.

A NAGYVÁROSI BABAKOCSI

CYBEX MELIO CARBON

A nagyvárosi babakocsi. Ultrakönnyű, ultramodern és ultra kényelmes. Mindössze 5.9 kg, a felgyorsult városi élethez tervezték. Egyetlen kézzel összecsukható, önmagában megáll. Dönthető ülésében gyermeked zavartalanul pihenhet akár feléd nézve, akár a nyüzsgő világot figyelve.

OKOS MEGOLDÁSOK ÚTON LÉVŐ SZÜLŐKNEK

CYBEX EEZY S 2

Az Eezy S 2 egy kompakt méretű városi babakocsi, ami még élvezetesebbé és praktikusabbá teszi a családi kalandozásokat. A babakocsi használható az üléssel, a Cot S mózeskosárral vagy egy újszülött autósüléssel, így 3az1ben Travel System-ként működik. Újszülött kisbabák számára az ülés hátradöntésével és a lábtámasz megemelésével teljesen vízszintes fekvőpozíciót kapunk, így kényelmesen pihenhet gyermeked. Mindkét beállítás egyetlen kézzel elvégezhető, ahogy a babakocsi összecsukása is, így egy önmagában megálló, kevés helyet foglaló “csomagot” kapunk.

Cybex babakocsik

CYBEX EEZY S+ 2

Az Eezy S+2 babakocsi lehetővé teszi a családi kalandozásokat anélkül, hogy bármiről is le kellene mondanotok. 3az1ben travel system rendszerű, ami azt jelenti, hogy az Eezy S+ 2 váz kompatibilis az üléssel, a Cot S mózeskosárral és egy újszülött autósüléssel is, így stílusosan szelhetitek a várost az autóból kiszállva. Egyetlen kézzel dönthető háttámlája és állítható lábtámasza vízszintes pozíciót biztosítanak már az első naptól, nagy kerekei pedig megbirkóznak a kavicsos, hepehupás felszínekkel.

SZABADSÁG EGY FORDULATTAL

CYBEX EEZY S TWIST 2

Emeld új szintre a családi kalandozásokat! Az Eezy S Twist 2 babakocsi ülése forradalmian, 360 fokban körbeforgatható a vázon, így egyszerűen, másodpercek alatt változtathatod a szülő felé néző – és a külvilág felé néző pozíciót. Briliáns tulajdonságokkal rendelkezik, így neked csakis azzal kell törődnöd, hogy élvezd a sétát. Ez a babakocsi +-os verzióban is elérhető, ez a Cybex Eezy S Twist+ 2, ami nagyobb terepkerekekkel felszerelt.

CYBEX EEZY S TWIST+ 2

Az agilis Eezy S Twist+2 babakocsi óriási könnyebbség a szülőknek, kimagasló kényelem a gyerkőcnek. Ülése 360 fokban körbeforgatható a vázon, így egyszerűen, másodpercek alatt változtathatod a szülő felé néző – és a külvilág felé néző pozíciót. 4az1ben travely system rendszerű, ami megsokszorozza a lehetőségeket egy utazás során: az ülés mellett autósülés, mózeskosár és puha falú mózeskosár is rögzíthető a vázra. A nagy kerekek és a négykerekes felfüggesztés nyugodt, zökkenőmentes sétákat biztosítanak göröngyösebb utakon, hepehupás felszíneken.

CYBEX LIBELLE

Utazz könnyedén a Libelle esernyőkocsival, amely nyugodt és önfeledt időtöltést tesz lehetővé! Az egyik legkisebbre csukható esernyőkocsi a világon, zseniális helytakarékos csomaggá csukható össze, ami egyszerűen szállítható repülőn, vonaton vagy autóban. Szuperkönnyű, így megemelése nem okozhat gondot, kényelmes alvó gyermekednek útközben, és segít a legtöbbet kihozni az utazásból.

BABAKOCSI KIEGÉSZÍTŐK

Számos dologra lehet még szükséged babakocsis túráitok során, ehhez a Cybex rengeteg terméket mutat: lábzsák, bundazsák, esővédő, pohártartó, adapter, rovarháló, testvérfellépő, pelenkázótáska és egyéb kellékek szerepelnek a kínálatban.