Stokke szék kollekció

Díjnyertes etetőszékek babádnak

Minden család más, ezért is kínál a Stokke többféle díjnyertes etetőszéket, melyek közül kiválaszthatjátok, hogy melyik passzol a leginkább egyéni szükségleteitekhez, stílusotokhoz. Mindegyik típus kényelmet, kitűnő ergonómiát és biztonságot nyújt, segítségükkel a baba is részt vehet a családi étkezésekben, ő is helyet foglalhat az asztalnál.

Tripp Trapp etetőszék
Steps etetőszék
Nomi etetőszék
Clikk etetőszék

Etetőszékek kicsiknek és nagyoknak

Jó dolgok történnek, amikor együtt ülünk az asztalnál.

A családi asztal az a hely, ahol lelassítunk, kapcsolódunk egymáshoz, figyelünk egymásra, tanulunk egymástól. Itt jönnek képbe a Stokke etetőszékei. Még inkább megkönnyítik ezt a fajta kapcsolódást.

 

Etetőszékek nemcsak az étkezésekhez

 

Az asztalnál töltött idő segíti a gyermek fejlődését

 

Kapcsolat

Lépést tart a gyermek testi és szellemi fejlődésével, közelebb hozza a babát az asztalhoz és a családhoz.

Felfedezés

Segítségével gyermeked melletted ülve tanulhat és fejlődhet, miközben megkapja a mozgás szabadságát, így aktív résztvevője lehet ő is az eseményeknek.

Biztonság

Mindegyik Stokke szék díjnyertes és megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek, több mint 50 éves tapasztalattal és szakértelemmel készült.

A Stokke etetőszékek tulajdonságai

Tripp Trapp®
 
Az ikonikus Stokke Tripp Trapp széket időtlen dizájn jellemzi, elsődlegesen európai bükkből és tölgyből készült. Ülőrésze és lábtartója állítható, így bármely életkorban kényelmes üléspozíciót garantál.
 

 

Stokke® Steps™
 
A Stokke Steps egy prémium ülésrendszer a kényelmes pihenőszéktől egészen a letisztult skandináv székig. Újszülött kortól kamaszkorig végigkíséri a gyermeket.
 

 

Stokke® Nomi®
 
A Stokke Nomi szék a Tripp Trapp alapelveit követi, kényelmet nyújt minden korosztály számára. Szerszámok nélküli beállítások, játékos, egyszerűen mozgatható dizájn.
 

 

Stokke® Clikk™
 
A stílusos Stokke Clikk szék egy másodperc alatt összerakható, szuperkönnyű, utazóbarát, és megvan benne minden, amire gyermekednek szüksége lehet: etetőszék, tálca és biztonsági hám.
 

 

TALÁLD MEG A TÖKÉLETES ETETŐSZÉKET GYERMEKEDNEK

TRIPP TRAPP

A szék, ami együtt nő gyermekeddel.

Ajánljuk: újszülött kortól felnőtt korig
Maximális terhelhetőség: 136 kg
Lábnyom: 49 x 46 cm

STEPS

Minden szinten igazodik a család igényeihez.

Ajánljuk: újszülött kortól kamaszkorig
Maximális terhelhetőség: 85 kg
Lábnyom: 43 x 61 cm

NOMI

A szék, ami helyes testtartásra ösztönöz ülés közben.

Ajánljuk: újszülött kortól felnőtt korig
Maximális terhelhetőség: 150 kg
Lábnyom: 52 x 60 cm

TRIPP TRAPP

Egyszerű használat, csak egy kattintás és máris kész.

Ajánljuk: 6 hónapos kortól 3 éves korig
Maximális terhelhetőség: 15 kg
Lábnyom: 56 x 69 cm

Babaszékek már az első naptól

Tripp Trapp Újszülött szett

A Tripp Trapp újszülött szett gyermekedet az asztal magasságába emeli, így babád már első naptól csatlakozhat a családhoz. 2 döntési pozíció, szuper lábtámasz.

 

Nomi Újszülött szett

A Nomi újszülött szett puha, kényelmes közeg kisbabádnak a család középpontjában. Segítségével babád közelebb lehet hozzád. A Stokke Nomi székkel használható.

 

Steps pihenőszék

A pihenőszék ülőrészét rögzítsd a Steps székre: ez kisbabádat a Te magasságodba emeli már az első naptól, ami mindkettőtök számára biztonságot ad és segíti gyermeked egészséges fejlődését.