Szerezz be minden fontos dolgot a Mamas & Papasnál – amire csak szükséged lehet gyermeked érkezéséhez – legyen az bababútor szett, babakocsi csomag, babaruha vagy babaszobai enteriőr. Ne feledd: akár az álom babaszobát tervezgeted, akár a tökéletes babakocsit keresed, kedvező ajánlataink között is rábukkanhatsz a számodra ideális megoldásra.

Ragadd meg az akciós lehetőségeket és nézz szét imádnivaló kedvezményes ruhadarabjaink között! A szettektől kezdve, a felsőkön és pulcsikon át, a nadrágokig és kis ruhákig találsz itt mindent, amivel egy kicsit fel tudod frissíteni csemetéd ruhatárát. Az akciós kínálatban fiú, lány és uniszex darabok egyaránt szerepelnek, melyek tökéletesek egy babaváró buliba vagy az új csöppség érkezésének előkészületeihez.

Akciós kislány ruhák
Akciós kisfiú ruhák
Akciós uniszex ruhák

Egy igazán jó babakocsi nélkülözhetetlen darab minden szülő számára. A Mamas & Papasnál számos travel system rendszerű babakocsit és azok kiegészítőit kínáljuk kedvezményes csomagokban, ráadásul a legnépszerűbb márkáktól. Ezek a csomagokajánlatok azért fantasztikusak, mert megkapsz mindent ami fontos egy pakkban, arról nem is beszélve, hogy  nemcsak stílusosak, hanem még kedvezményesek is.

Álom babaszobádtól már csak egy kattintásnyira vagy, ráadásul kedvezményes ajánlatok segítik a megvalósítást! A 2 és 3 részes bútorcsomagok kiságyat, szekrényt és pelenkázókomódot kínálnak némi kedvezménnyel anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a stílust illetően. A többdarabos ajánlatok között találsz kiságy+pelenkázókomód, kiságy+szekrény, kiságy+pelenkázókomód+szekrény összeállításokat, melyek azért is nagyon praktikusak, mert azonos kollekciók darabjait kínáljuk egy adott csomagon belül.