A Little Dutch egy holland márka, melyet 2 lánytestvér alapított 2008-ban. Mára már jól ismert név lett: több, mint 500 helyen kaphatók a termékeik online és üzletekben. Több, mint 250 modern és nagyon ízléses játékot, kelléket és babaszobai kiegészítőt gyártanak kicsiknek és nagyobbaknak is.

Termékeikre jellemző, hogy gyönyörűek, stílusosak, funkcionálisak és kimagasló minőséget képviselnek. A kiváló minőségű alapanyagok mellett a márka másik fő ismérve az egyedi színvilág, melyről már messziről megismerhető egy Little Dutch játék. A brand által képviselt stílus tehát időtlen, trendi mégis letisztult.

A Little Dutch játékok jelen vannak a mindennapokban: megmozgatják a gyermekek fantáziáját, társak a szórakoztatásban, kalandokban, hosszú órákra lekötik a gyerkőcök figyelmét, és még az elalvásban is segítenek.

A márka számára minden a családról és szeretetről szól: a legfontosabb a szülő elégedettsége, öröme és a gyermek boldogsága.

ÚJDONSÁGOK

Válogass kicsiknek

Puha játékok

Utazós játékok

Körforgók

Fogzáskönnyítők és rongyik

Játszószőnyegek

Zenélő játékok

Kedvenceitek

Válogass nagyobbaknak

Fa játékok

Ügyességi- és logikai játékok

Szerepjátékok

Táskák, kellékek utazáshoz

Járgányok

Játszótéri, strandolós, fürdős kiegészítők

Babaváró, újszülött, vagy esetleg születésnapi, névnapi ajándékot keresel? Legyen az egy Little Dutch fa játék, egy Little Dutch játszószőnyeg vagy egy Little Dutch baba – hogy csak néhányat említsünk a meseszép kínálatból -, bármelyik elragadó termékre esik is a választásod, garantáltan nagy sikert aratsz majd. Mazsolázz a szebbnél-szebb Little Dutch termékek között!

1–24 termék, összesen 166 db