A Maxi-Cosi márka legfőbb célja megérteni a modern szülők elvárásait, azt, hogy milyen szülőnek lenni napjainkban és mindezt összehangolni a gyerekülés gyártás biztonságtechnológiai hátterével. A Maxi-Cosi márka dolgozói közül sokan maguk is szülők, így pontosan tudják milyen az újabb szülői kihívásokkal szembesülni. A márka elkötelezett aziránt, hogy a szülők a gyermekkel töltött értékes pillanatokat maximálisan élvezhessék.

A márka egyik leghangsúlyosabb termékcsoportja az autósülések. Minden korosztály számára kínál megfelelő autósülést: újszülött (pl. Maxi-Cosi Pebble 360), újszülött/toyogó (pl. Maxi-Cosi Pearl 360), korosztályon átívelő (pl. Maxi-Cosi Titan Pro) és junior (pl. Maxi-Cosi Rodifix Airprotect) kategóriában is. Hogy melyek egy Maxi-Cosi gyerekülés legfőbb érdemei? A következők: a gyermekek a lehető legbiztonságosabb gyerekülésben ülhessenek, egy olyanban, ami pillanatok alatt beköthető, minden szempontból ergonomikus, és a gyerkőc cseperedésével igazodik a változó igényekhez. Ez a körültekintő gondoskodás igaz a márka többi termékére: a babakocsikra, pihenőszékekre, etetőszékekre, utazóágyakra és babaöblökre is.

Termékeit gyors kezelhetőség, dizájnos külső, minőség, kényelem és környezettudatos gyártásmód jellemzi. A cég szereti tudni, hogy mik a nem működő dolgok, mert ekkor tud igazán működő dolgokat fejleszteni. Olyan termékeket és szolgáltatásokat kínál, melyek lehetővé teszik az egész családnak – szülőknek, gyerekeknek és nagyszülőknek – hogy a legtöbbet hozzák ki az értékes együtt töltött időből! Intellingens mobilitás és gondoskodó megoldások – a család mindennapjainak megkönnyítésére. Ezt nyújtja a Maxi-Cosi.

Mind a(z) 18 találat megjelenítve