Akár első babás anyuka vagy, akár második gyermekes apuka, akár nagyszülő, egy kisbaba érkezése a családba mindig hatalmas érzelmeket hoz magával. Az első örömkönnyek és izgalom mellett megjelennek az aggodalmak és a bizonytalanság érzése is. A fent és lent, valamint az összes érzelem a két pólus között, igazi hullámvasút.

A tejes mosolyok, az összebújások és a rendetlen otthon, az alvás nélküli éjszakák mind a történet részét képezik. Szerencsére ránk mindig számíthatsz, segítünk, hogy örömmel élj meg minden egyes pillanatot.

Hogy ezt, hogyan csináljuk? Az angol Mamas & Papas 40 éve, mi pedig már több mint 10 éve segítünk a szülőknek, hogy családot építsenek, miközben mi magunk is hasonló cipőben járunk. Szakértőkkel és termékfejlesztőkkel azon dolgozunk, hogy megértsük, mitől lesz igazi a családi élet. Elszántan fejlesztjük és teszteljük termékeinket, hogy a leendő szülőknek a legjobbat nyújtsuk. Nagy gondot fordítunk a részletekre, hogy az újdonsült mamik és papik az igazán fontos dolgokkal foglalkozhassanak, mint például elénekelni századszor is a kedvenc altatódalt vagy meginni a kávét, amíg még meleg.

Az angol Mamas & Papas cégről röviden...

1981-ben az újdonsült szülők David és Luisa kitűzték célukként, hogy kislányuk számára megtalálják a lehető legjobb babatermékeket. Sajnos egyáltalán nem voltak elégedettek a kínálattal, ezért elhatározták, hogy saját termékeket fognak gyártani, olyanokat, amiben ők is és más családok is megbíznak.

Központjukban, Huddersfield-ben David, Luisa és új Mamas & Papas csapatuk – saját szülői tapasztalataikat felhasználva és az apró, mindennapokat megkönnyítő részletekre is figyelve – elkezdtek babakocsikat, bababútorokat, enteriőröket, babaruhákat és játékokat tervezni és fejleszteni.

A Mamas & Papas ma már egy díjnyertes gyerekmárka több, mint 30 üzlettel az Egyesült Királyságban. További új üzletnyitások vannak kilátásban az országban, megjelentek a Közel-Keleten is és tervezik még több nemzetközi üzlet nyitását 2021-ben. 

Mamas & Papas Magyarország....

Több mint 10 éve nyitottuk meg első üzletünket Budapesten a Szépvölgyi úton, amit a Mammut bevásárlóközpontban található boltunk tesz teljessé. 

Elhoztuk nektek az itthon is nagyon népszerű, angol Mamas & Papas minőségi termékeit, ahol a funkcionalitás tetszetős designnal párosul.

A kezdetektől nagy hangsúlyt fektetünk a szakértő tanácsadásra, törekszünk a vásárlói igények alapos megismerésére, hogy a számukra legtökéletesebb babaholmikkal, jótanácsokkal, valamint hasznos tippekkel elégedetten távozhassanak.

Üzleteinkben a babakelengye minden nélkülözhetetlen darabja megtalálható.

Megbízható és stílusos babakocsik, modern babaszobák és babaszoba kiegészítők, bájos babaruhák, izgalmas játékok, minden, amire szükség lehet a babavárás során és a kisgyermekes időszak első pár évében.

Ha pedig bejössz valamelyik üzletünkbe, segítőkész munkatársaink meghallgatnak, majd hasznos tanácsokkal a zsebedben távozhatsz abban a tudatban, hogy jó döntést hoztál, mikor megvásároltad a kiszemelt babakocsit.

Az elmúlt években sok-sok családnak segítettünk eligazodni a tengernyi babaholmi között és örömtelivé varázsolni a babavárást. Számos szuper hangulatú esemény van a hátunk mögött, de természetesen nem feledkeztünk meg a rászorulókról sem. Babákkal, gyermekekkel foglalkozó intézményeket támogattunk, adományokat gyűjtöttünk vásárlóink bevonásával, amelyeket nehéz sorsú családoknak juttattunk el.

Vásárlóink, követőink...

Mi a Mamas & Papasnál nagyon jól tudjuk, hogy az első örömteli lépésekhez és meghitt összebújásokhoz vezető úton bizony néhány könnycsepp is hullik. Ezért arra törekszünk, hogy minden termék, amit eladunk és minden tanács, amiben részesítünk könnyűvé varázsolja a mindennapokat és örömteli babázásban legyen részed.

Az elmúlt években, nap mint nap igyekszünk töretlenül helyt állni, hogy a legjobbat nyújthassuk a családok számára! Köszönjük a vásárlóinknak, akik arra ösztönöznek, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk! Köszönjük a visszajelzéseket, az elégedett üzeneteket és a mosolyokat!