BABABÚTOROK A MAMAS & PAPAS-BAN

Pontosan tudjuk, hogy leendő Szülőként mennyire fontos a fészekrakás. Azt szeretnéd, ha minden a helyére kerülne és tökéletes lenne mire a pici megérkezik.  És az egész a babaszobával kezdődik… Születendő kisbabád szobájának tervezésekor biztos akarsz lenni benne, hogy olyan bútordarabokat választasz amik tartósak.
Bútorok a Mamas & Papas-ban
Bútorok a Mamas & Papas-ban
Bútorok a Mamas & Papas-ban
És itt jön képbe a Mamas & Papas!
Tudj meg többet bababútorainkról és arról, hogyan tudunk segíteni álmaid babaszobájának megvalósításában!

Sok szempontot kell figyelembe venned a tervezésnél.

Alapvető, hogy csendes, kényelmes alvókörnyezetet teremts a babának. Emellett szükség van olyan szekrényekre és tárolási megoldásokra, amikben rengeteg ruha és játék elfér. És persze az is nagyon lényeges, hogy stílusos legyen: olyan, ami tökéletesen beleillik az otthonotokba. Ez meglehetősen nagy feladat lesz, de mindent meg lehet valósítani. Sőt mi több, küldetésünknek tekintjük, hogy mindezt megvalósítsuk!

Amikor bababútort keresel a Mamas & Papas-ban biztos lehetsz benne, hogy a következő kulcsfontosságú értékeket tartjuk szem előtt: Minőség, Stílus, Maximális kihasználhatóság.

Bútorok a Mamas & Papas-ban
ÉRTÉKRENDÜNK – MEGBÍZHATÓ BABABÚTOR

Lényeges, hogy figyelünk a családok egyedi igényeire. Tudjuk, hogy minden család más: van aki modern, van aki klasszikus, van aki helytakarékos, van aki átalakítható, van aki világos, van aki sötétebb tónusú bababútort keres, így számos bútorkollekciót kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Biztos lehetsz benne, hogy itt Te is megtalálod azt, ami a legközelebb áll hozzád.

MINŐSÉG | HOSSZÚ ÉLETŰ BABABÚTOR

Nagyon fontos, hogy minőségi bababútort válassz. Bizonyosodj meg róla, hogy amit választasz az bírja a strapát, ugyanis gyermeked rendesen igénybe fogja venni. A bababútorok megalkotásánál számos apró részletre figyeltünk, melyeknek köszönhetően évekig fognak szolgálni titeket. És mivelhogy az összes bútorunkat a saját tesztlaborunkban teszteljük, így biztosíthatunk róla, hogy a választott bababútor megfelel a kihívásnak.

MINŐSÉGI TULAJDONSÁGOK AMIKRE FIGYELÜNK:

Bútorok a Mamas & Papas-ban

Babaágyból gyerekágy

A babaszoba berendezése egy befektetés, ezért minden szülő azt szeretné, ha minél tovább tudná gyermeke használni. A legtöbb babaágyunk átalakítható totyogók számára (a 70×140-es méretű ágyak) – bizonyos esetekben nappali ággyá is – így kisbabád születésétől 4 éves koráig nem kell újabb ágyban gondolkodnod.

Ha mégis olyan kiságyat keresel, ami kisebb méretű (60×120-as), akkor itt tudsz válogatni!

Komód levehető pelenkázórésszel

Bababútoraid tovább fognak tartani, mint a pelenkázós időszak, így a pelenkázókomódokat levehető sínekkel alkottuk meg. Egyszerűen csak leveszed őket amikor már nincs rá szükséged és a komódot még évekig használhatod.

Ha nincs elegendő hely egy külön pelenkázókomódnak, akkor vásárolj pelenkázórátétet a kiságyra (van amelyiket csomagban is meg tudod venni)!

Bútorok a Mamas & Papas-ban
Bútorok a Mamas & Papas-ban

Finoman záródó ajtók és fiókok

Biztosan sokat fogsz rendezgetni, pakolni a gyerekszobában akkor is amikor csöppséged éppen alszik. A gondos tervezésnek hála ezt egyszerűen meg tudod tenni praktikus bútoraink segítségével.

Rejtett rögzítések

A praktikum nem befolyásolja a makulátlan dizájnt: mindent megteszünk, hogy elrejtsük a rögzítéseket. Még akkor is, amikor a komódról leveszed a pelenkázórészt vagy a kiságyat átalakítod: ezek a belső átalakítások nem láthatók. 

Bútorok a Mamas & Papas-ban
Bútorok a Mamas & Papas-ban

Tesztelés

Minden bútort tesztelnek a Mamas & Papas tesztlaborjában. Minden egyes darabot alaposan megvizsgálnak, így biztosra veheted, hogy bírni fogja a nagyobb terhelést, mint például a gyerekágy az ágyon ugrálást stb.

STÍLUS | BABABÚTOR AZ AKTUÁLIS TRENDEK SZERINT

Az első dolog ami megnyer téged amikor bababútort választasz, az a külső. Ha az nem nyerő, azt azonnal érzed. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy olyan bútorkollekciókat alkossunk, amelyek elnyerik a vásárlók tetszését. 

Különböző stílusok

Néha amúgy is elég nehéz a babának vásárolni, és ezt még fokozza, amikor nem találod meg azt, ami tetszik. Ezért is van ennyi kollekciónk, hogy ha az egyik esetleg nem szólít meg, akkor nem kell messzire menned ahhoz, hogy a másikba beleszeress. 

Vezető trendek

Mindenben amit csinálunk – legyen szó babaruháról vagy babakocsiról – igyekszünk követni azt, ami a divatvilágban megy. Azon vagyunk, hogy szülőként is divatos lehess. A bababútor esetében pedig még fontosabb az, hogy olyan szobát alkothass, ami otthonos és összhangban van az otthonotokkal, így inspirációként a legfrissebb trendeket használjuk fel a tervezésnél.

Bútorok a Mamas & Papas-ban
Bútorok a Mamas & Papas-ban
MAXIMÁLIS KIHASZNÁLHATÓSÁG | PRAKTIKUS MEGOLDÁSOK RENDSZEREZÉSHEZ

Miután megtaláltad a megfelelő stílust és a minőség is rendben van, meg kell győződnöd róla, hogy lesz elegendő hely az összes babaholminak. Szerencsére sosem fogyunk ki az ötletekből a rendszerezést illetően.

Bútorok a Mamas & Papas-ban

Tágas fiókok

Néha úgy látod, hogy gyermekednek tengernyi ruhája, könyve, játéka és pelusa van, ezért nagyon jól jönnek a hatalmas fiókok, amikben rengeteg minden elfér.

Felnőtt méretű szekrények

A legtöbb szekrényünk nagy méretű, így legalább olyan sokáig használhatjátok majd a gyerekszobában, mint a komódot. Ezekben a szekrényekben az akasztósín állítható, így a nagyobb gyerekruhák is elférnek majd.

Arra az esetre ha kisebb méretű a szoba vannak kisebb méretű szekrényeink is!

Bútorok a Mamas & Papas-ban

További tárolási megoldások

Polcok, fiókok és akasztók segítik a rendszerezést és még további különálló bútordarabok is, mint ágy alatti tárolók, magasszekrények, könyvszekrények és kisebb tárolók

Vásárolj bababútort 2 vagy 3 darabos csomagban, így még spórolhatsz is! Miután berendezted a babaszobát, öltöztesd fel szebbnél-szebb enteriőrjeinkkel!

Ha elakadtál a választásban, akkor kérj időpontot személyes találkozóra és segítünk kitalálni, hogy melyik bútor lenne számotokra ideális.

BÚTORSZÁLLÍTÁS ÉS ÖSSZESZERELÉS

Amennyiben bútort rendelsz, úgy egy darab bútor esetén 10.000 Ft a házhozszállítás az ország egész területén. A 2 és 3 darabos bútorcsomagok, illetve több darab bútor kiszállítása és összeszerelése Budapesten és Pest megyében 30.000 Ft, vidékre 200 km-en belül 40.000 Forint, 200 km felett 55.000 Ft.
Ausztria, Románia, Szlovákia területére az egy darabos bútorok és a 2 és 3 darabos bútorcsomagok alapdíja 30.000ft. Területtől függően egyedileg számítjuk ki a szállítási költséget, e-mailben egyeztetve! Ha szükséged van segítségre a megrendelt bútor összeszereléshez, egyeztess előre kollégáinkkal a +36 70 414 7075-es telefonszámon.