A kártya a Mamas & Papas bármely magyarországi üzletében használható. Pongyűjtésre internetes vásárlás során is van lehetőség, a pontok beváltása azonban egyelőre csak üzleteinkben lehetséges.

A kártya a Mamas & Papas üzletekben valamint a weboldalon történő vásárlások során ingyenesen igényelhető. A kártya regisztrálásához szükséges, hogy megadd személyes adataid, és aláírásoddal elfogadd a Mamas & Papas Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatát. Az adatok rögzítése a rendszerben 2-3 munkanapon belül megtörténik, utána a kártya mindegyik Mamas & Papas boltban és internetes áruházunkban is használhatóvá válik. Személyenként csak egy kártya igényelhető. A kártya használatával a vásárlások regisztrálhatóvá válnak a rendszerben.

A program általános leírása
 • A Törzsvásárlói program keretében a Mamas & Papas üzletekben és a mamasandpapas.hu oldalon lebonyolított vásárlások után pontokat gyűjtenek a törzsvásárlói kártyával rendelkező vásárlók (továbbiakban: Kártyabirtokos) törzsvásárlói kártyájukon. Az összegyűjtött pontok levásárolhatóak (egyelőre csak üzleteinkben) a következő vásárlások alkalmával.
 • A Törzsvásárlói programban való részvétel a törzsvásárlói programra vonatkozó a Mamas & Papas által mindenkor közzétett szabályok automatikus elfogadását jelenti.
 • A Mamas & Papas Törzsvásárlói Programja határozatlan időtartamú. Amennyiben a Kártyabirtokos kártyáján két éven keresztül vásárlás nem kerül rögzítésre, a Mamas & Papas a kártyát érvényteleníti, a rajta lévő pontokat törli. Az érvénytelen kártyán összegyűlt pontok a továbbiakban semmilyen módon nem használhatók fel.
 • A Mamas & Papas jogosult bármikor megszüntetni a Törzsvásárlói Programját, amiről a Kártyabirtokosok számára értesítést küld, amelyben tájékoztatást nyújt a megszüntetésig gyűjtött, de még fel nem használt pontok tekintetében.
 • A Törzsvásárlói program működése során a vonatkozó adatvédelmi szabályok figyelembe veendőek.
A Törzsvásárlói Program jogosultjai
 • A Törzsvásárlói Programban történő részvételre minden Kártyabirtokos automatikusan jogosult.
 • A Törzsvásárlói Programban történő részvétel nem jár hátránnyal, a pontok felhasználása önkéntes.
A Pontok gyűjtéséről
 • A Törzsvásárlói Programba csatlakozástól kezdve minden vásárlást követően a Kártyabirtokos pontot kap. A pontok jóváírásának feltétele, hogy a Kártyabirtokos a pénztárhoz érve, a fizetést megelőzően adja át a Törzsvásárlói kártyáját a pénztárosnak. Weboldalon történő vásárlás esetén a jóváírás feltétele a kártya számának megadása.
 • A pontszámítás alapja a vásárló által megvásárolt egyes termékek forintban kifejezett értéke. A megvásárolt termék forintban meghatározott értékének minden 100 Ft-ja után 2 pont jár. (Ha tehát egy termék árának forintban meghatározott értéke 999 Ft, úgy a termékért 19 pont jár.)
 • A termékért kapott pont mindig a termékért aktuálisan fizetendő árból kerül meghatározásra.
 • Amennyiben vásárláskor a klubtagnál nincs ott a kártyája, vagy weboldalon történő rendelés esetén nem tudja a kártyaszámot megadni, úgy a pontok beváltására nincs mód. A pontok jóváírása is csak a vásárláskor lehetséges, a kapott bizonylat későbbi bemutatásával nem írhatók jóvá a kártyára a vásárlás pontjai.
 • A pontok bolti jóváírásának előfeltétele, hogy a vásárlás során a Törzsvásárlói kártya a kártya számának pénztárgépbe olvasásával bekerül a Mamas & Papas elektronikus nyilvántartásába.
 • A mamasandpapas.hu-n a pontjóváírás előfeltétele, hogy a Törzsvásárlói kártya száma a felhasználó személyes profiljában, az ?Adataim? menüpontban vagy a megrendelés leadása során rögzítve legyen.
 • A Mamas & Papas bizonyos akciók keretében időnként meghatározott vásárlói műveletekre (pl.: hírlevél-feliratkozás, játékban való részvétel, stb.) vonatkozóan további extra pontot írhat jóvá a vásárló kártyaegyenlegén.
Pontok jóváírása
 • Az adott vásárlással megszerezhető pontok jóváírása a bolti vásárlás vagy a mamasandpapas.hu oldalon történő megrendelés teljesülése esetén történik meg. A megrendelés teljesülése alatt jelen 4. pont értelmezése során a megrendelt termék vételárának a Mamas & Papas által közzétettek szerint elfogadott módon történő kiegyenlítése és az adott termék Kártyabirtokos általi fizikai átvétele értendőí.
  Bolti vásárlás esetén a pontjóváírás a vásárlással egyidejűleg megtörténik.
 • Tájékoztatunk, hogy amennyiben online rendelés esetén házhozszállítást választasz, a szállítási költség értéke nem halmozódik kártyádra.
 • Teljesült megrendelést követően, a Mamas & Papastól átvett, de a Kártyabirtokos által az átvételt követően a termék (több megrendelt termék esetén a megrendeltekből egyes termékek) visszaküldése esetén (így pl. elállás) általános szabály, hogy a visszaküldött termék után korábban jóváírt pont levonásra kerül. Ha azonban a megrendelt termék(ek)et a Kártyabirtokos reklamáció miatt, de nem elállási szándékkal küldi vissza a Mamas & Papasnak, úgy a Mamas & Papas ügyfélszolgálata a reklamáció felülvizsgálatát követően, egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért jóváír-e pontot.
 • A pontok a pontgyűjtő egyenlegen történő jóváírástól számítva 365 napig használhatóak fel. A pontszámítás nyilvántartási időszaka így elválik a törzsvásárlói kártya vásárlási összegek gyűjtésének időszakától, a pontnyilvántartás is a vásárlási összegek gyűjtésének időszaka egymástól független.
Pontok beváltása
 • A pontok a Mamas & Papas kínálatában szereplő összes termékre felhasználhatóak.
 • A pontok beváltására jelenleg kizárólag a Mamas & Papas üzleteiben van lehetőség. Pontbeváltás esetén egy pont egy forint árengedménynek felel meg. A Mamas & Papas a beváltott pontok számának megfelelő végengedményt ad a vásárlás végösszegéből. Egy vásárlás alkalmával a vásárolt érték legfeljebb 90%-a fizethető pontokkal.
 • A kártya pótlása, illetve cseréje a Mamas & Papas üzletekben történik.
 • Kártya pótlása vagy cseréje csak pontosan megadott adatok esetén lehetséges. Az adatlapon pontosan fel kell tüntetni az eredeti kártya számát, vagy annak hiányában a kártyához tartozó nevet és címet. (Nem elegendő csak a név, vagy csak a cím megadása, mert ez nem biztosítja a kártya pontos azonosítását.) Ha a megadott név és cím kombinációhoz a Mamas & Papas nem talál kártyát nyilvántartásában, akkor a csere, illetve pótlás nem lehetséges.
 • Az új kártyához 2-3 munkanapon belül hozzárendeljük a korábbi vásárlói és vásárlási adatokat, innentől kezdve az új kártya a korábbival azonos feltételek mellett használható.
 • A kártya pótlása, illetve cseréje során az elveszett vagy megrongálódott kártya végleges letiltásra kerül, az eredeti kártya nem használható többé, azon az adatok visszaállítása nem lehetséges.
 • A Mamas & Papas a pótkártyák kibocsátását első alkalommal térítésmentesen végzi, majd ezt követően alkalmanként 1000,- Ft összegű díjat jogosult felszámítani.
A Törzsvásárlói Rendszerben való részvétel feltételei
 • A Kártyabirtokos adataiban bekövetkezett változás esetén a klubtag köteles a Mamas & Papas-t értesíteni. Adatmódosításra az interneten, vagy bármelyik Mamas & Papas üzletben lehetőség van.
 • Az adatlap kitöltésével és aláírásával a Vásárló elfogadja a Mamas & Papas Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában, ill. az Adatkezelési Tájékoztatóban leírtakat. Az adatlapon mindenki csak a saját adatait rögzítheti.
 • Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Mamas & Papas (New Baby Kft.) jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a kártyát letiltani.
 • A Mamas & Papas (New Baby Kft.) jogosult Törzsvásárlói Rendszerének szabályzatát a Törzsvásárlók beleegyezése és külön tájékoztatása nélkül bármikor módosítani, amennyiben a mindenkor érvényes szabályzatot betekintésre hozzáférhetővé teszi értékesítő helyein, illetve a www.mamasandpapas.hu honlapon.
 • A Mamas & Papas Törzsvásárlói Kártya nem fizetőeszköz.
 • A kártya adatlapjának kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott információkat ? beleérve személyes adatait is ? a Mamas & Papas elektronikus nyilvántartásába felvegye és feldolgozza. Az adatkezelés és feldolgozás az Adatkezelési Tájékoztatóban leírtak szerint történik, célja a Törzsvásárlói Rendszer működtetése, a vásárlási szokások kiértékelése a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében, a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása a vásárlási lehetőségekről. A Nyilatkozat aláírásával a Kártyabirtokos hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Nyilatkozatban megadott adatait, valamint a Törzsvásárlói kártyával végrehajtott tranzakciók adatait a Mamas & Papas saját tevékenysége érdekében felhasználja, illetve direkt marketing ajánlataival megkeresse. Az adatokat a Mamas & Papas, vagy alvállalkozója bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki. A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a kártya letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.
 • A Mamas & Papas (New Baby Kft.) nem felel a kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a kártya elvesztése, ellopása, megsemmisülése, megsérülése miatti károkért. A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben ÁFA-val növelt bruttó értéket jelentik. Ez a szabályzat teljes körűen érvényteleníti a korábbi szabályzatok rendelkezéseit. Amennyiben kérdésed vagy észrevételed van a Mamas & Papas Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Neked: a kapcsolat@mamasandpapas.hu e-mail címen.