A készségfejlesztő játékok gyerekeknek szánt játékelemek, melyek ösztönzik a tanulást, segítik a gyerkőc fejlődését bizonyos képességek fejlesztésével. Gyakorlatilag elmondható, hogy minden játék fejleszt, gyerek-és baba fejlesztő játékok széles palettája áll rendelkezésre üzleteinkben és webshopunkban: kor szerinti és típus szerinti csoportosításban, hogy ne vessz el a játékrengetegben :).
Fejlesztő játékok babáknak:
Kezdetben a körforgók, pihenőszékek játékívei, játszószőnyegek, matatnivalókkal ellátott puha plüssök, majd később az építők, illesztők, forma-és színválogatós játékok fogják lekötni a kicsik figyelmét. Ezek jelentős része szép színes, hangot ad, zenél, érintésre-rázásra zörög-csörög: fejlesztik a finommotoros készségeket, a koordinációt, a logikus, konstruktív gondolkodást, hallást, szín-és formafelismerést, viszonyítást.
Fejlesztő játékok 1 éveseknek:
Ahogy nő a gyermek – 1 éves kora körül, amikor már az elindulással próbálkozik ? elérkezik a járássegítők, húzható-tolható játékok ideje: ezek az 1 éves baba fejlesztő játékok mind a mozgásfejlődést segítik. Amikor pedig a gyerkőc már stabilan tud járni, akkor szuper ajándék lehet egy hintaállat/hintaló, majd megérkezhet az első bicikli és roller is, és szintén a nagyobbak imádott elfoglaltsága lesz minden, ami a szerepjátékokhoz kapcsolódik (a fiúk szerelők, a lányok fodrászok lesznek) és az egyéb aprólékos, odafigyelést igénylő játékok is képbe kerülnek: matricázós játékok, puzzlek és memóriajátékok.

1–24 termék, összesen 599 db