Nemrég mutattuk be a legújabb babakocsinkat, az Armadillot, amit a szülők tapasztalatai alapján terveztek meg, hogy a valódi igényeknek és a családi pénztárcáknak feleljen meg.

Éppen ezért kíváncsiak vagyunk a véleményetekre! Ha már vásároltatok ilyen babakocsit és használtátok is pár hetet, biztosan sok élménnyel gazdagodtatok, osszátok meg velünk!

Anita a csíkos huzatú Armadillo kocsit választotta kisfiának, Lénárdnak, és a következőket írta nekünk:

„Nagyon sokáig kerestünk megfelelő babakocsit, hisz kicsi a lift a házunkban és néhány lépcső is akadályozza a fel és lejutást. Szinte alig találni a kínálatban olyan babakocsit, ami a kicsi esernyőkocsik és a nagy, mózessel ellátott travel systemek között van valahol félúton:) Mivel még csak négy hónapos a picink olyan kellett, amiben kényelmesen tud feküdni, aludni, egészséges neki, mégis könnyű és kicsi is.”

 

„Így találtunk rá az Armadillo-ra, ami amellett, hogy ezeket a tulajdonságokat hordozza, viszonylag nehezebb terepen (nálunk Városmajorban) is könnyen irányítható, tényleg egy kézzel összecsukható és ami a legjobban tetszik benne az a nagy kupola, ami szinte befedi a babát, ha épp úgy akarom! „

Zsuzsa véleménye: 

Az Armadillo… Nagyon szeretem! Sőt, inkább imádom. Mióta megvettük, sokkal egyszerűbb lett számomra a közlekedés. Pici autóm van icipici csomagtartóval, de ez a babakocsi kényelmesen elfér benne.
Korábban macera volt elindulni, most egyik kezemben Dani a hordozóban, másikban a babakocsi és már mehetünk is! 🙂 Fontos a dönthető háttámla, mivel útközben a legjobb szunyókálni, ezen kívül az extra méretű napellenzőt is nagyon szeretem. A színe vidám, kezelése egyszerű, így összességében két hét használat után egyelőre csak jókat tudok róla mondani. Remélem hosszú távon is ezt tapasztaljuk majd!

Szilvi tapasztalata:

Szuper, hogy egy kézzel is könnyű tolni, és az összecsukása is nagyon egyszerű. Kényelmesen elfér benne a kislányom, és jókat tud aludni is benne. A színét pedig egyszerűen imádjuk!!! Jó választás volt!

Várjuk a további valódi tapasztalatokat!

Tényleg kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, amiket szeretnénk közzé is tenni itt, a Mamas & Papas hivatalos blogján. Írjatok nekünk az elmeny@mamasandpapas.hu címre, és küldjetek egy fotót is az Armadillo-ról, miközben használjátok! Aktuális Armadillo választékunkat keressétek a webáruházban és üzleteinkben!