A családi ünnepek hangulata egy életre elkísér bennünket, hiszen illata, fénye, íze, muzsikája van. Saját gyermekkori emlékeink nyomán teremtjük újra, visszük tovább, vagy éppen fejlesztgetjük az élményeket évről-évre. Ezért is fontos, hogy minél korábban bevonjuk a piciket is a közös családi hagyományőrzésbe vagy teremtésbe, hiszen így válthat csak igazán örömteli időszakká az ünnepi készülődés az egész család számára. Az alkalmi öltözék pedig lényeges részét képezi ünnepi készülődésnek, hiszen a hétköznapi szürkeségből kilépve, némi kis eleganciát kölcsönözve tehetjük lehetővé a legkisebbek számára, hogy ők is átéljék az ünnep hangulatát.

Elegáns és kényelmes ünnepi babaruhák

Egy csinos szettel nem csupán az ünnepnapot és a szeretteinket tiszteljük meg, de a viselkedésünk is változik, kissé az alkalomhoz finomodik. Egy izgő-mozgó babának pedig nem feltétlenül kell lemondania a kényelemről sem az elegancia javára, legyen szó akár kislányról vagy kisfiúról.

          Ünnepi öltözék babáknak éjjel-nappal

          Néhány játékos és könnyed ruhadarabbal könnyedén becsempészhetjük a karácsony meghitt melegét a család legkisebb tagjainak az öltözködésébe úgy, hogy közben ők a szeretet ünnepén is ízig-vérig gyermeknek érezhetik magunkat. Az ünnepi készülődéssel töltött hosszú napok végén felöltött karácsonyi pizsama nem csak a meleget és a kényelmet biztosítja egész éjszakára, de a segítségével még egyedibbé, varázslatosabbá tehetjük a hangulatot.

                  Ha szeretnéd élőben is megcsodálni, kézbe venni és megtapintani a kisruhákat, ugorj be valamelyik üzletünkbe! Ha inkább otthonról válogatnál, tekintsd meg kínálatunkat a webshopban!

                  Írta: Ildi