Kisbabád érkezésekor szükségetek lesz egy babaágyra, amiben gyermeked nyugodtan, biztonságosan és kényelmesen pihenhet. Az első hónapokban lehetséges, hogy nem kiságyra, hanem mózeskosárra, babaöbölre, bölcsőre esik a választásod és majd ezt követi később a kiságy.

Baba-és gyerekágyaink a gyermekkel együtt nőnek, átalakíthatók. Fekvőfelületük több magassági fokozatba állítható (ahogy a baba nő úgy állítható egyre alacsonyabbra a fekvőfelület, hogy a gyermek nehogy kiessen, miközben feltérdel vagy esetleg már fel is áll az ágyban), a nagyobbak/totyogók számára pedig a rácsos kiságy önállóan használható, rácsok nélküli gyerekággyá alakítható, amit körülbelül 4 éves korig fog tud használni a gyerkőc (A Stokke koncepciója 10 éves korig szól). Rágósínnel tervezték őket, így a gyerekágyban álldogáló és az ágy szélét rágcsáló gyermek ínye, éppen kibújó fogai és maga az ágy is védelmet élvez.

Az összes átalakítható kiságy pelenkázóval is kapható 2 darabos szettben, illetve pelenkázóval és ruhásszekrénnyel együtt is 3 darabos csomagban, ami nagyon praktikus és esztétikus, ugyanis így a kiságy-pelenkázó komód-szekrény harmonizál majd egymással, hiszen egy kollekcióból kerülnek ki (a Stokke esetében az egyes bútordarabokat külön tudod megvásárolni). Ha pedig hely szűkében vagytok, és nem tudtok még pluszban teret adni egy pelenkázó komódnak vagy asztalnak, akkor választhatsz olyan baba/gyerekágyat is melyre külön vásárolható pelenkázórátét. Egyes kollekciók darabjai ágy alatti tárolóval érkeznek, de akad olyan is, amihez ha szeretnél külön tudsz beszerezni egyet.

1–24 termék, összesen 30 db