A mózeskosaras babakocsiról sportüléses babakocsira történő váltás általában a baba 6 hónapos kora körül következik be, egészen pontosan akkor, amikor babád már stabilan, önállóan tud ülni. Ekkor jön képbe az esernyőre csukható babakocsi: sokan ekkor a multifunkciós babakocsi sportülése helyett inkább az esernyőkocsit választják, sőt! ma már van lehetőség az esernyőkocsi újszülött kortól történő használatára is, hiszen soknak az ülése már vízszintesre dönthető, travel system rendszerűek, tehát puha mózeskosár, rendes mózeskosár és autósülés is rögzíthető vázukra, így a néhány napos újszülött is kényelmesen utazhat benne.

És, hogy miket tud még egy esernyőre csukható sport babakocsi? Az ülés gyakran egyetlen kézzel dönthető; némelyiknél az ülésirány is váltogatható; nagy kupolával tervezték, így jól bírja a különböző időjárási körülményeket; lábtámasza a gyermek kényelméhez igazítva állítható; biztonsági öve egyetlen kézzel becsatolható; vannak terepkerekes modellek; egyesek első, mások négykerekes felfüggesztést kaptak, és többségük egyetlen kézzel összecsukható. Kis helyen is elférnek akár csukott, akár kinyitott állapotban, így felüdülés velük a bevásárlás és a tömegközlekedés, utazás; ülőrészük alacsonyan helyezkedik el, így totyogód könnyedén tud a melletted való sétálás és az üldögélve nézelődés között váltani.

Alsó tároló kosarukban sok szükséges kellék, illetve bevásárolt árucikk is elfér. Kapaszkodós és kapaszkodó nélküli változatokkal is találkozhatsz, ez utóbbiakhoz külön tudsz kapaszkodót beszerezni. A nagy márkák más-más előnyökre helyezik a hangsúlyt, nézd meg melyik esernyő babakocsi milyen, a mindennapokat megkönnyítő tulajdonságokkal lett felvértezve!

Mind a(z) 11 találat megjelenítve