Ugyan még élvezhetjük a napsütést, de már hűvösebbek a nappalok és korábban is sötétedik, ilyenkor hajlamosak vagyunk célirányos, gyors sétákat tenni. Pedig néhány hasznos kiegészítő beszerzésével ugyanolyan élvezetessé tehetjük a szabadtéri időtöltést, mintha azokra kellemesebb időben vállalkoznánk. A jó levegő ugyanis nem csak a kisbabánknak nagyon fontos, de az ősszel együtt járó rövidebb napok okozta lehangoltság leküzdésében is sokat segíthet.

Alvózsák babáknak

A csecsemők általában nagyon jól alszanak a levegőn, és az étvágyuk is jobb. Az óvatosság és a fokozatosság elvét betartva, többek között ezért is fontos, hogy az újszülöttet hozzászoktassuk a friss levegőhöz. Ha úgy érezzük, hogy elérkezett az ideje egy kis sétának, akkor erre készítsük fel megfelelően a babakocsit is. A belsejét mindig jól béleljük ki, hiszen a baba könnyen felfázhat. Választhatunk erre a célra egy ilyen puha alvózsákot, amely a gyermek 1 éves koráig is használható akár a babakocsiban vagy az autósülésben is.

Lábzsák babáknak

A nagyobb gyermeket már nem kell annyira bebugyolálni. Sőt általában már nem is viselik jól a kötöttségeket, jobban szeretnek inkább mocorogni akár a babakocsizás közben is. Számukra lehet különösen jó választás egy olyan lábzsák, ami praktikus kialakításának köszönhetően nem csak a hűvösebb napokon, de akár a téli nagy hidegben is melegen tarthatja őket.

   Takaró babakocsiba

   Évszaktól függetlenül, de a hűvösebb idő beköszöntével különösen ajánlott a babakocsiba bekészíteni egy plusz takarót.

   Babakocsi esővédő

   Hűvösebb időben hasznos lehet még, ha tartunk a babakocsiban egy esővédőt is, amely nem csak eső, de hó és szél ellen is könnyedén bevethető. Ezt a legtöbb babakocsi alapból tartalmazza.

   Babakocsi téliesítő szett

   Készülve a nagy téli hidegekre érdemes lehet az egész babakocsit téliesíteni. Így a kisbaba teljes biztonságban és melegben élvezheti a hideg és szeles téli sétákat. Sőt, a szettben található kézmelegítő még az anyukák számára is komfortosabbá teheti a téli kimozdulásokat.

   Még több babakocsi kiegészítőre vágysz? Kattints a lenti gombra, és nézd meg kínálatunkat!

   [woodmart_button align=”center” title=”Babakocsi kiegészítők” link=”url:https%3A%2F%2Fmamasandpapas.hu%2Ftermekkategoria%2Fbabakocsi-es-autosules%2Fbabakocsi-kiegeszitok%2F||target:%20_blank|’ columns=’1′ button=’Tovább’]