Biztosak vagyunk benne, hogy egyik anyuka sem felejti el az első alkalmat, amikor megfürdeti a kisbabáját. Ez mindig egy nagyon intim folyamat, ami előbb-utóbb mindennapos rutinná válik, de eleinte azért még nem nagyon lehet tudni, hogy a gyermek hogy reagál majd az egészre. Mi most adunk pár tanácsot és mutatunk pár terméket, amikkel a fürdetés praktikus, nyugodt és akár még mókás is lehet!

Előkészületek

Először is, mielőtt elkezded a fürdetést, készíts elő mindent, ami szükséges hozzá, hogy ne ott keljen kapkodni. Legyen kéznél az a fürdetőszer és textil, amiben a legjobban bízol, a textilpelenka, és a kapucnis törülköző. A babaszobában, ahol majd ápolod babád bőrét, bepelenkázod és felöltözteted legyen optimális a hőmérséklet.

Fürdetés

Mi ezt az innovatív és ergonomikusan tervezett fürdető kádat ajánljuk, amely alkalmazkodik növekvő gyermekedhez. Két beépített kitámasztó van benne, ami az újszülötteknek és a már ülő babáknak is jó. A legjobb minőségű anyagokból készítettük, gyöngyház fényű felülete harmonizál a fürdőszoba berendezésével.

Ha számodra az a legpraktikusabb, hogy a fürdető kád és a pelenkázó egy helyiségben legyen, akkor ezt az állványt neked találták ki! Itt a pelenkázó matracot könnyen felhajthatod, ha eljött a fürdetés ideje, utána pedig le, ha már pelenkázod babádat. Az oldalsó fogantyúk és praktikus kerekek könnyen mozgathatóvá teszik a szerkezetet,  a tároló rekeszekben és az alsó tálcákon pedig minden szükséges holmi elfér!

Ha a felnőtt kádadban szeretnéd kényelemben és biztonságban tartani kisbabádat, akkor a fürdetőszék nagyon jó megoldás.

Törülközés

A fürdetés után nagyon fontos, hogy babád bőrét minél hamarabb megszárítsd. Ehhez a leginkább olyan textilpelenkákat és törülközőket ajánlunk, amik nagyon puhák és jó a nedvszívó képességük. Kedvenceink a kapucnis törülközők, amikhez sokszor még mosdató kesztyűk is tartoznak.

Pelenkázás

Miután a baba megfürdött és szerencsésen meg is száradt, jöhet a pelenkázás, amihez nagy választékban kínálunk pelenkázómatracokat és szekrényeket.

Móka

Ha babád már közel fél éves, elkezdődhet a fürdetés mókás része és jöhetnek a játékok! Mi nagyon szeretjük ezt a kis teknőst, ami feltapad a falra és lehet benne különböző formákat tárolni, amiket mindegyik fürdetésnél könnyen elő lehet venni.

Hasznos

Hogy milyen a hőmérséklet babád környezetében, az mindig nagyon fontos. Legyen szó akár arról, hogy milyen meleg van a szobában, vagy arról, hogy hány fokos a víz, ez a Brother Max víz-és szobahőmérő mindig tud segíteni.

Reméljük, hogy ezekkel az apró tippekkel és hasznos termékekkel mindig élmény lesz a fürdetés az egész családnak:)