A jó levegő nem csak a kisbabáknak nagyon fontos, de az anyukáknak is sokat segíthet az ősszel együtt járó rövidebb nappalok és korán sötétedő délutánok okozta lehangoltság leküzdésében. Vegyünk sorra néhány hasznos kiegészítőt, amelyek segítségével komfortosabbá és élvezetessé tehetjük a hűvösebb őszi sétáinkat.

Alvózsák

Az óvatosság és a fokozatosság elvét betartva érdemes az újszülöttet hozzászoktatni a friss levegőhöz, hiszen a babák általában nagyon jól alszanak a levegőn, és az étvágyuk is jobb. Fontos, hogy a babakocsit mindig jól béleljük ki, hiszen a baba könnyen felfázhat. Választhatunk erre a célra egy puha alvózsákot, amely a gyermek 1 éves koráig is használható akár a babakocsiban vagy az autósülésben is.

Lábzsák babakocsihoz

A nagyobb gyermeket már nem kell annyira bebugyolálni. Sőt általában már nem is viselik jól a kötöttségeket, jobban szeretnek inkább mocorogni akár a babakocsizás közben is. Számukra lehet különösen jó választás egy olyan lábzsák, ami praktikus kialakításának köszönhetően nem csak a hűvösebb napokon, de akár a téli nagy hidegben is melegen tarthatja őket.

   Takaró babakocsiba

   A hűvösebb idő beköszöntével különösen ajánlott a babakocsiba bekészíteni egy az évszaknak megfelelő plusz takarót.

   Esővédő

   Hasznos lehet még, ha tartunk a babakocsiban egy esővédőt is, amely nem csak eső, de hó és szél ellen is könnyedén bevethető, ez általában a babakocsi tartozéka.

   Babakocsi téliesítő szett

   Az alacsonyabb hőmérsékletre készülve érdemes lehet az egész babakocsit téliesíteni. Így a kisbaba teljes biztonságban és melegben élvezheti a hideg és szeles őszi, téli sétákat. Sőt, a szettben található kézmelegítő még az anyukák számára is komfortosabbá varázsolhatja a kint töltött időt.

     Készüljetek fel Ti is az őszre és keressétek a jó meleg babakocsi kiegészítőket az üzletekben és a webshopban!

     [woodmart_button woodmart_css_id=”5d7f454637d82″ title=”Babakocsi kiegészítők” link=”url:https%3A%2F%2Fmamasandpapas.hu%2Ftermekkategoria%2Fbabakocsi-es-autosules%2Fbabakocsi-kiegeszitok%2F||target:%20_blank|” full_width=”no” button_inline=”no’ columns=’1′ button=’Tovább’]

     Írta: Tabajdi Ildi