Az új blogunkon olyan cikkeket is olvashattok majd, amikkel tippeket adunk Nektek! Most egy olyan mini post sorozat indul el, amikben ötleteket adunk arra, hogyan tehetitek vidámabbá, hangulatosabbá a babaszobátokat. Először is nézzük azokat a tippjeinket, amikkel a falat lehet a legjobban dekorálni.

Divat a falmatrica

A falimatricákkal egyszerűen egyedivé varázsolhatod babaszobádat. Ezek a termékek  könnyen ragadnak bármilyen falfelületre és ugyanilyen könnyedén el is távolíthatóak, anélkül, hogy nyomot hagynának. Sőt, akár többször át is helyezheted őket.

Csak rájuk nézel, és máris jó érzés tölt el, hiszen különleges hangulatot varázsolnak az otthonodba, és a te stílusodat tükrözik vissza.Választhatsz olyat is, amivel babád nevét hangsúlyozod, de bármilyen figurásat is. Ajánljuk figyelmedbe a felhős fali matricánkat, ami azon kívül, hogy egy kedves minta, még a textúrájával is kitűnik.

Írjunk a falra!

Az ABC összes betűjét felhasználva, bármelyik kedvenc szavadat, vagy kislányod, kisfiad nevét is felírhatod a falra. A Made with Love kollekciónk egyedileg tervezett sorozatával gyerekjáték színesíteni a babaszobádat. Sokféle színből, illetve mintából választhatod ki a neked tetsző, pamutból készült betűket. Jelenleg ezt a terméket nem találod meg a webáruházban, ajánljuk figyelmedbe a betűs falimatricát.

Ha azt szeretnéd, hogy a faldekorációid ne csak esztétikailag dobják fel a babaszobádat, hanem funkciója is legyen, akkor válaszd az akasztós betűinket. Tudjuk, hogy egy csöppség szobájában nagyon fontos, hogy össze lehessen egyeztetni a designt a funkcióval, hiszen rengeteg apró használati tárgynak meg kell találni a megfelelő helyet.

Emlékek a falon

Anyaként szinte minden egyes pillanatban szeretitek lefotózni babátokat, hiszen minden apró mozzanatot jó megörökíteni. Hogy ezeknek a fotóknak méltó helye legyen a szobában, jó ötlet, ha olyan keretekbe teszitek, amikbe egyszerre több képet is el lehet helyezni. Mi nagyon szeretjük például ezt a Made with love terméket, amiben egyszerre négy fotót is felcsíptethetsz.

Ha a fotókon kívül még több emléket szeretnél a falra tenni, akkor mindenképp ajánlunk egy olyan lenyomat készletet, amivel évről évre megörökítheted szemed fényének kéz- vagy láblenyomatát. Ez a szett, kék vagy rózsaszínű festéket, ecsetet és két vázlatpapírt tartalmaz, hogy gyakorolni tudjatok, mielőtt a nagy mű végleg elkészül.

Tapétázzunk!

A közeledő tavasz a legjobb időpont egy komolyabb megújulásra. Egy kicsit több időt és energiát vesz igénybe, hogy áttapétázzátok babátok szobáját, de mindenképp megéri elszánni magatokat, mert teljesen új stílust tudtok adni a tereknek. Sokszor nem is kell az összes falfelületet betapétázni, a design tapétáknál elég, ha csak pár csíkot ragasztotok fel, máris sokat változtattattok a hangulaton.

Ha nem szeretnétek olyan sokat dolgozni az átalakítson, akkor vannak kifejezett dekorcsíkok is, amiket már a meglévő tapétátokhoz is felragaszthattok. Ez tényleg csak pár órás művelet, hatása mégis több évig is eltarthat. Tapéta és dekorcsík kollekciónkat üzleteinkben személyesen is megtekinthetitek, hogy könnyebb legyen a választás, a webáruházban is megtalálható a tapétakínálat.

Cseréljük le a függönyt

Nagy változásokat azzal is elérhettek, ha csupán a textileket cserélitek le a babaszobátokban. Az ablakok meghatározó elemei egy szobának, így ha a függönyöket lecserélitek, máris új designt kölcsönöztetek a belső térnek. Gondoljatok csak bele, mennyire más hangulata van egy szobának, ha egy sárga, zöld, vagy fehér textílen keresztül szűrödik be a napfény!

Csakúgy, mint a tapétánál a dekorcsík, a függönynél az elkötő lehet az a dísz, ami még kiegészítheti az alapkoncepciót. Ezt használhatjátok úgy is, hogy egy egész szettet vásároltok meg, de az elkötőt akár a már meglévő textíletekhez is feltehetitek. Az aktuális függönyválasztékunk megtalálható a webáruházban is.