A Bugaboo márka több mint 15 éve van a piacon, a szülők világszerte imádják, örömmel használják. Rendkívül puhán gurul, nem számít milyenek a terepviszonyok, mindig könnyű tolni. Nagyon egyszerűen összecsukható, hordozható és a tárolása is sima ügy.

Bugaboo Camelon, az ikonikus babakocsi

A Bugaboo Cameleon mindenki kedvenc ikonikus babakocsija egy multifunkcionális babakocsi, olyan aktív életmódot folytató családoknak ajánljuk, akik városban is közlekednek, de sok időt töltenek a szabadban, kirándulnak, és hétvégente szeretnek a természetben feltöltődni. A Bugaboo Cameleon a gondos tervezésnek köszönhetően számos praktikus tulajdonsággal rendelkezik: egyedi kerékfelfüggesztéssel bír, a babakocsi alkalmazkodik a baba testsúlyához. Defektmentes habbal töltött kerekek mindenféle talajon elboldogulnak, legyen az városi macskakő vagy göröngyös földút. A tolókar megfordításával a nagyméretű hátsó kerékből első kerék lesz, így a Bugaboo Cameleon terepre is ideális: ennek a babakocsinak a hó és a homok sem jelent akadályt, gyorsan és könnyen irányítható.

[woodmart_products post_type=”ids” layout=”carousel” items_per_page=”1″ slides_per_view=”1″ include=”55762″ autoplay=”no” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no” scroll_carousel_init=”no’ columns=’1′ button=’Tovább’]

Az ülés dőlésszöge három fokozatba állítható, és meg is lehet fordítani, így a baba vagy szembe néz a mamával vagy kifelé bámészkodik és felfedezi a világot. A kapaszkodó kivehető, így a mama akadály nélkül fér hozzá a babához. És ha le kell lassítani a babakocsit, csak meg kell húzni a tolókaron elhelyezett fékkart. A Bugaboo Cameleon külső megjelenése a család stílusához igazítható, a kupola színét sok trendi szín közül lehet kiválasztani, a váz és az ülés színe is meghatározható, így a babakocsi teljes mértékben személyre szabható. Mindenki megtervezheti a saját személyiségéhez és stílusához leginkább illő babakocsit.

Bugaboo Fox, az abszolút babakocsi

A Bugaboo Fox ideális olyan családoknak, akik keveset autóznak városban, inkább hosszú városi sétákat tesznek parkokban, játszóterekig vagy bevásárolni indulnak. Az ülés viszonylag magasan helyezkedik el, így a baba mindig élvezheti a mama közelségét. Masszív, erős vázszerkezetű babakocsi, de ennek ellenére sem mondható túl nehéznek, súlya nem befolyásolja a babakocsi manőverezhetőségét. Az összkerék felfüggesztésnek köszönhetően stabilan és zökkenőmentesen gurul. Könnyű navigálni, nem okoznak neki problémát az éles utcasarkok vagy a szűk utcácskák sem, de a nagy kerekeknek hála a városon kívül, terepen is megállja a helyét.

A Cameleonnal ellentétben a Fox lábbal fékezhető, csak egy kattintás az egész művelet. Mamut táska névre hallgató nagyméretű tárolótáska vásárolható hozzá, amit a tolókarra rögzíthetünk, mégsem billen fel a babakocsi. A Fox esetében még több lehetőségünk van a saját ízlésünknek megfelelően megtervezni a babakocsit, a mózeskosár, a kupola, az ülés, a váz, a tolókar, de még a babakocsi kerekének a színe is választható.  Mindkét típusnál az ergonomikusan tervezett ülés és mózeskosár gondoskodik a baba kényelméről. A babakocsik mózeskosárral és autósüléssel is kompatibilisek, rendkívül lazán összecsukhatók, sőt még a mózeskosár is, így a tárolásuk sem igényel túl nagy helyet.

[woodmart_products post_type=”ids” layout=”carousel” items_per_page=”1″ slides_per_view=”1″ include=”55670″ autoplay=”no” hide_pagination_control=”no” hide_prev_next_buttons=”no” center_mode=”no” wrap=”no” sale_countdown=”0″ stock_progress_bar=”0″ highlighted_products=”0″ products_bordered_grid=”0″ lazy_loading=”no” scroll_carousel_init=”no’ columns=’1′ button=’Tovább’]

Válaszd ki az életmódodhoz és a stílusodhoz leginkább passzoló Bugaboo babakocsit!

[woodmart_button title=”Megnézem” link=”url:https%3A%2F%2Fmamasandpapas.hu%2Fbugaboo-babakocsi%2F||target:%20_blank|’ columns=’1′ button=’Tovább’]