Baba és a Mikulás

Az adventi készülődés időszaka az egyik legszebb családi esemény az évben. A gyerekek öröme mindent megér, és egy-egy jó enteriőr kiegészítővel fokozhatjuk az ünnep fényét és készülhetünk a nagy napra. A kisgyerekek így közelebb kerülnek az ünnephez, tisztában lesznek az ünnepkör jelentőségével, és együtt hangolódhat az egész család Mikulásra és karácsonyra.

Az egészen pici gyerekeket is könnyedén bevonhatjuk a mesés adventi időszakba, egy édes kis plüssjáték, egy karácsonyi puha mackó életre szóló emlék maradhat, mint első karácsonyi játék.

Természetesen nincs december Mikulás nélkül. Bár nálunk nem a Mikulás hozza a karácsonyi ajándékokat, mint az angolszáz területeken, a Mikulás eljövetelét így is minden kisgyerek nagyon várja. Pinduri gyerekekkel is beszélgethetünk arról, hogy a nagyszakállú ember hoz egy kis meglepetést, édességet és gyümölcsöt, bekészíthetjük együtt a kis csizmákat az ablakba, és egy ha egy plüss Mikulást is csempészünk oda, garantált lesz a siker.

   Mikulás zokni és zsák gyerekeknek

   Egy szép Mikulás zokniba rejtett ajándék a lehető legszebb formája az ajándékozásnak, nem mellesleg pedig sok-sok édesség és játék belefér. Kandallón lógatva a leghangulatosabb, de bármelyik helyiség dísze lehet. Örök darab, és örök emlék a gyermek számára.

   Igazi kulcsdarab a játéktároló zsák, amelyben a Mikulás hozhatja az ajándékokat. Nemcsak Mikuláskor, hanem akár karácsonykor is izgalmas lehet a zsákból bontogatni az ajándékokat, később pedig praktikus tároló válhat belőle.

   Babaszoba dekoráció ünnepi hangulatban

   Minden család féltve őrizget egy-egy díszt a nagymama dobozából. Napjainkban pedig csodás emlék egy olyan dísz, amely gyermekünk első karácsonyát idézi fel majd évről évre. Egy-egy különleges dísszel felidézhető az előző karácsonyok emléke.

   A gyerekszobába is karácsonyi hangulatot varázsolhatunk egy-egy különleges kiegészítővel, mint például egy csillag mintájú puha takaróval.

   Sokrétű kiegészítő a hangulatos fényt adó gömblámpa, amely éjszakai fényként is alkalmazható. Fellógatható a gyermekszoba bármely pontján, akár szoptató sarokban, vagy a kiságy környékén, halvány, gyengéd fénye nem zavarja a babát, és a szülőknek is segítség az éjszaka folyamán.

   Látogass el webshopunkban és tekintsd meg karácsonyi kollekciónkat, majd varázsolj ünnepi hangulatot otthonodban! Hangolódjunk együtt az ünnepekre!

   [woodmart_button align=”center” title=”Karácsonyi kollekció” link=”url:https%3A%2F%2Fmamasandpapas.hu%2Ftermekkategoria%2Fkaracsony%2F||target:%20_blank|’ columns=’1′ button=’Tovább’]