A babád két éves korára teljes életének mintegy 50%-át átalussza, így tehát nagyon is megéri időt szánva átgondolni milyen előnyei és jellemzői lehetnek egy ágymatracnak, és így választani ki a számotokra legmegfelelőbbet.

Matrackínálatunk rendkívül széles, így próbálunk minden igényt kielégíteni, nem kötve kompromisszumot a minőség, a kényelem és az innovatív technológia terén.

1. Válaszd ki a legmegfelelőbb védelmet Babád számára

Babád kényelme, védelme és fejlődése érdekében a legfontosabb a matrac belső magtípusának kiválasztása:

A táskarugók kiváló védelmet és hosszú élettartamot biztosítanak Babád változó testalkatához. Az egyenként behúzott rugók egymástól függetlenül mozognak egyformán elosztva a súlyt, így a matrac tökéletesen tud alkalmazkodni a baba formájához és biztosítja a test pozíció legmagasabb védelmét.

Minden évszakban a tökéletes kényelmet és tartósságot nyújtja ez a kétoldalú matrac. Levehető és kifordítható huzata puha steppelt anyagból készült oldalával télen melegíti, pehelykönnyű, lélegző oldalával nyáron hűsíti gyermeked fekhelyét. Új dimenzió a gyermekek szezonális kényelmének megteremtésében, hiszen a kétmagos matrac a huzaton belül elfordítható, így könnyedén alakíthatod ki az ideális alvókörnyezetet.

A rugós mag tökéletes védelmet és tartósságot biztosít, hosszabb élettartamú, mint a habmatrac. Népszerű rugós matracaink megfelelő testtartású védelmet biztosítanak a gyermek különböző életszakaszaiban.

Például a Sleepfresh egy fejlett technológiával készült matraccsalád, melynek anti-bakteriális felülete biztonságos és higiénikus játék- alvóhelyet biztosít babád számára Ideális allergiában szenvedőknek a legjobb minőségű természetes anyagok és töltések használata következtében. A természetes latex mag, kókuszrosttal és báránygyapjúval kiegészítve lehetővé teszik a matrac folyamatos lélegzését, ezzel megakadályozva a túlmelegedést.

A habmatrac egy kényelmes választás, amely megfelelő védelmet nyújt. Minősített babahabrétegünk a legjobb tömöttséggel rendelkezik, amelyet egy babamatracban fel lehet használni.

 

Ez a kétoldalú matrac tökéletes kényelmet biztosít az alváshoz minden évszakban.
A cserélhető matrachuzat steppelt oldala meleget biztosít télen, míg a könnyű, légáteresztő oldala egészséges alvást biztosít nyáron. A matrac felépítése biztonságos és kényelmes tartást biztosít.

2. Válaszd ki Babád matracának legfontosabb jellemzőit

Amire figyelned kell többek között, az a hőmérséklet kontroll, a téli-nyári használat, az éjszakai légáteresztés, az antibakteriális védelem, a természetes textúrák, a lecserélhető huzat, és a nedvesség védelem.

3. Tartalék matrac!

Hogy Babád matracát maximálisan tisztán tudd tartani szükséged lesz egy tartalék huzatra amíg mosod az eredetit, hogy távol tartsd a poratkákat. Matrachuzataink kiegészítik a nálunk vásárolható matracokat és sok olyan tulajdonsággal is rendelkeznek, mint az eredeti matrachuzat.

Minden matracunkat Angliában gyártják! Weboldalunkon segítünk választani méret és típus szerint, de üzleteinkben bővebb felvilágosítást is adunk az érdeklődőknek.