Mamas and Papas tippek

Ajándéktippek kismamáknak anyák napjára

Közeleg az anyák napja, és meg nem találtad ki, hogy mivel is lephetnéd meg a számodra kedves személyt? Nálunk könnyen megtalálhatod a tökéletes ajándékot legyen szó gyakorló anyukáról, nagymamáról, keresztmamiról vagy még éppen anyai örömök előtt álló kismamáról. Íme néhány tipp a kedvencek közül.

Babaajándékok anyukáknak

Május első vasárnapja egy különleges nap, amely a szeretetről, az együttlétről és gondoskodásról, szól. Amíg kicsik a gyerekek, addig az apukák segítségével lepik meg édesanyjukat. Egy személyes jellegű ajándéktól minden anyuka elolvad,  igazán különlegessé teszi a meglepetést, ha az előkészületekbe az apukák bevonják a legkisebb családtagot is, és együtt készítenek egy lenyomatot a kis kezecskékről. De készíthető lenyomat akár a kis talpacskáról is. Sőt az ajándék varázsa még tovább fokozható, ha a lenyomatot képekkel is kombináljuk.

A sokat úton levő, gyakorló anyukák biztos nagyon örülnek egy menő – és nem pelenkázótáskának kinéző – pelenkázótáskának és babakocsira erősíthető táskának is. Nagyon praktikus darabok, használatuk megkönnyíti a babaholmik rendszerezését útközben is.

Ajándékötletek nagymamáknak, keresztmamiknak

Garantáltan egy nagymama vagy keresztmami szeme sem marad szárazon, egy kedves pillanatot megörökítő kép láttán. Ha pedig az ajándék esetleg egyszerre még több emléket vagy közös élményt is képes felidézni az ajándékozottban, akkor a siker elmaradhatatlan lesz.

Ajándék kismamáknak

A várandóság 9 hónapja alatti önfeledt boldogságot bizony sokszor beárnyékolják a pocak növekedésével együtt járó kellemetlenségek. Így ebben a időszakban a kismamáknak még nagyobb örömet okozhat egy kis kényeztetés.

Ráadásul ettől a kényeztető masszázsolajtól még a szülés után sem kell búcsút venni, hiszen kisbabák részére is ajánlott.

Ajánlott bejegyzések

Vélemény, hozzászólás?